Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Még van fél év, bármi lehet. A várható Fidesz-KDNP pedokoalíciós bukta miatt forinterősödés benne lehet a pakliban lengyel mintára. Meglátjuk. Én ennek is örülni fogok, mert kell még sok jó áras euró a B tervemhez, ha esetleg megint a pedofilok nyernék a 2026-os választást.
Micsoda biznisz volt ez az országnak. 2000 milliárd Ft-os MNB hiány, árak az egekben, környező országokban már szinte minden olcsóbb. Kilopják a szemeid a pedofideszesek, de tapsolj hozzá, ne zavarjon.
Moderátor szelektív. Szerencsére Hathor és feelt nem akarja tiltani, amiért ok nélkül kitiltottak már egy csomó embert. Utóbbi akkor lendült be, amikor átjátszották a fideszes pedofilok a hadiipart is a NER cégnek és ezt többen kritizáltuk, ami persze neki nem tetszett, mert rontotta a bizniszét, legalábbis ezt hitte szerintem.
Ja és egy jó tanács: Ne írjatok olyat, hogy seghmet, mert 20 napra kitilt a kedves moderátor. Pl ha azt szeretnéd írni, hogy kinyalhatja a seggemet, véletlenül se üss félre betűt.
Mit szeretnél mondani? Én nekem euróban van 50% feletti hozamom 2022 szeptembere óta a Ft befektetés miatt. Ez nem vélemény, ez tény, ezek számok! Az euró a ft-tal szemben azóta szopik! Igen barátom, ezek szerint nekem (nekünk) van fingunk róla!
"Ez a teljesen téves feltételezéseken alapuló táblázat jól mutatja, mennyi napi kommentelő van ezen az oldalon, akiknek fingjuk sincs semmiről! " Még jó, hogy azoknak akik abban a hitben vettek pmápot, hogy az lejáratig tízen százalékos kamatokat fog fizetni és az lesz az élet hátralévő részében a legjobb, verhetetlen befektetés,azoknak aztán van f*ngjuk!:-)
Ez a teljesen téves feltételezéseken alapuló táblázat jól mutatja, mennyi napi kommentelő van ezen az oldalon, akiknek fingjuk sincs semmiről! A Ft 2022 ősze óta egy sikeres befektetés. Pont! Euró alapon már több mint 50% a hozam a PMÁP befektetőknek. Gratulálok nekik. Van itt 30-35 ember akik csak saját magukat éljenzik, bármekkora tévedésben is élnek, és csak Fosrintoznak.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)