Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Ha nem sikerül beröffenteni a gazdaságot, ha nem lesz érezhető reálbér növekedés, akkor megbukik a fidesz, és nagyon sokan közülük börtönbe kell majd, hogy vonuljanak.... úgyhogy lesz magas nyomás, olyan magas lesz, hogy beszabehú.
Nekik a pénz kell a büdzséhez , nem érdekli őket az MNB hülyesége. Így vagy úgy, de bukta lesz. Akkor lesz felvirágzás, ha Marci lesz a jegybankelnök, már pedig így lesz, ha leköszön Matolcsy György.
simán
le fogjuk lépni a zósztrákókAt meg németeket! hiszem hálla vezírünknek
mán 177e a minimálbér
177/22/8= 1006 FO$rint /ó /380= 2,64 euró/óra 1000*380=
380000/22/8=2159 /380= 5,68eur/ó euró/óra magyar 380 vs német vs osztrák magyar 400 magyar 450 minimálbér 2,66 12,47
? 2,51 2,23 átlagbér 5,68 14,8
15 5,39 4,79 biztos menni fog lelépni bárkit is éhbérből. Itt max az éhezők viadalát
lehet felvenni élőben....
ezekre keresetekre hitelt felvenni??? főleg 10% vagy babaváró önrész
indulóval? Biztos nagyon szép boldog kiegyensúlyozott életek fognak
kerekedni. Az árak meg mennek az egekbe! A nemlétező németeknek nem írják elő az autópályadíjat személyautóra ??? Csak nekünk az emelést, úgy, hogy mindenkinél drágább legyen?
Sziasztok! MIt gondoltok arról hogy, : Nagynyomású gazdaság továbbra sincs, csak mondva van, megszorítások vannak, nem látom a nagy állami beruházásokat, programokat. A 100 as kamatcsökkentés 1% ot jelent ami amugy is magas a regiohoz képest (van honnan vágni). Az EU-s penzek amugy is jönnek, a főni a hívekhez szólt.
Életszinvonal javulás...apám,te aztán nem viccelsz... a magyarok jelentős része már a létminimum alatt él. Az infláció azokat sújtja a legjobban,akik még a megtakarításokkal sem tudnak tompítani, ebből meg van nem kevés. Az életszínvonal ott kezdődne, hogy nem szakad be a fogyasztás, nem kell fél évet várni egy orvosra,vagy esetleg h legyen tanár egy osztályban,hogy ne a takarítónéni tanítson felsősöket. De ezt lehetne sokáig sorolni, de azt hiszem,személyedben egy trollal van dolgunk,erre meg most nincs időm.
Vagyis, javítom magam, azért nem tart tőle, mert úgysem ő fizeti meg az árát! Szerintetek is addig emelkedik a Nasdaq, amíg tartom a shortot? hogy látjátok?:D
Én mindig abban a tévhitben voltam, hogy az állampapír egy befektetési forma (nekem is van a portfolio részeként) nem pedig egy vallás. Azért az, hogy egy államnak ilyen magas kamatokat kell adnia belső finanszírozásához, általában nem a nagy gyarapodás jele, de sebaj, örülök majd veled együtt hétfőn a kamatainknak.
Két napos regisztráció....szép...remélem,nem maiden vagy. Annyira rossz hallgatni,hogy azt hiszed gyarapodsz, miközben pedig 3 sorban le lehetne vezetni, hogy pont nem. De igazából ez legyen a te bajod.
Az embereknek a logikus gondolkodás se megy, nem hogy a matematika... Tipikus kisgyerek esete aki hozzá ér a fottó kályhához... az tanul belőle, a magyar emberek nagyrésze nem..
Mindig lehet találni olyan dolgot, ami nem tetszik az embernek. De mi gyarapodunk szépen, hétfőn lesz az első nagy nap. Aztán jön tavasszal még két szép időszak. Az irigyek meg fújolnak tovább.
Legyen minél több boldog ember, és bármilyen furcsa én is az vagyok, boldog vagyok, hogy nem bíztam rájuk a pénzem , és azért is, hogy ilyen lelkessen segítenek nekem idő előtt végtörleszteni a fixált Ft alapú hitelemet ;). Csak nehogy kérész életű legyen ez a boldogság, ha meglátják az inflát a boltokban, a víz számlán a tv-internet előfizetésen, a postán, az autópálya díjjakon, vagy esetleg a biztosítási díjjakon, jah meg ugye az üzemanyagon, aminek az ára neeeem fog beszivárogni mindennek az árába... Lentebb linkelték a konténerek árát.. Az se fog beszivárogni... Megáll a határon, bocsánatot kér és sarkon fordul...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)