Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"Ezek Itt nem fognak megallni, marad minden sapka, csok, stb. Aki meg probal megrakaritani, az ki lesz rabolva. " Ez teljesen egyértelmű és az út végén már nem lesznek mások akiket kirabolhatnának,csak a saját szavazóik. Ma a szektatopikban örömtűzek fognak gyúlni, a szektavezér meg majd kifejti, hogy ez egy jó döntés mert ezzel szavatolni fogják a már állampapírban ülők visszafizetéseit, én meg azt mondom, hogy ez egy elkeseredett döntés és nem az első a sorban. Megy a fogodzó keresés, minden pénz kevés, de ezen az úton nincsenek valós kapaszkodók. Le lehet tarolni mindent a máért, de egy jobb jövőért nem letarolni kell a ma javait,hanem felelősen gazdálkodni azokkal
Mocskos komcsik, miert nem ingatlan ado, csupan duplaztak par ev alatt. Ezek Itt nem fognak megallni, marad minden sapka, csok, stb. Aki meg probal megrakaritani, az ki lesz rabolva. Szerintem nagyon komoly tokekivonas fog jonni es nem vagyok biztos benne, hogy a kotvenybol nem szallnak ki, Baszki ezek nem tudnak aludni es zaroljak a beteteket lassan
Nem elég hogy nincs betéti kamat, még azt is megadóztatják ami van. Erre még jobban meg kell adóztatni a betéti kamatot szochóval. Kamatstop a hiteleseknek, meg támogatások, meg minden földi jó a haveroknak. Többieknek mehet az inflációval kirablás, reálbércsökkenés...., (az elhazudott) infláció követő papír bőven infláció alatt, 27% áfa + extraprofit adók hada. Így hát aki itthon boldogulni akar az fulladjon meg. Ez nem ismételten beavatkozás a gazdasági folyamatokba ? Holnap mi lesz, viszik a megtakarítást mint annó a pénztárakat ? Kivétel limit ? Deviza stop ? Tegyük hozzá Zsiday írása tökéletes időzítéssel érkezett pár napja.... http://www.zsiday.hu/blog/kinek-emelj%C3%BCnk-ad%C3%B3t Annyiban téved hogy természetesen ingatlan adó nem jöhet szóba... Ki van ez számolva mérnöki pontossággal, hogy a kamat adó növelés csak a szavazóbázis elhanyagolható részét érinti... Katika meg Lézer Johnny pedig továbbra is gond nélkül bővítheti az ingatlan repertoárt újabb több tucat ingatlannal, Leszbosz Judit meg csokra vehet nyaralót. Zsiday is mikor fog sokalni ? Nemrég belenyúltak a szabályozásba.. https://www.portfolio.hu/befektetes/20230427/odacsap-a-kormany-az-alapkezeloknek-belenyulnak-a-befektetesek-szabalyozasaba-611890 Most meg akkor mehet a szochó is... Vegyétek az állampapírt és kész!!!! Persze amikor majd lejár és vissza kell fizetni, kiváncsi vagyok milyen akadályok gördülnek majd a hétköznapi emberek elé. Csak nem nyerészkedők lesznek ? Hogy ezek vissza nem fogják tisztességesen fizetni az is biztos.
"Ma megyünk kirándulni, szendvics, víz, üdítő otthonról a hátizsákban, feleségem mondta, ő ennyit elvből nem fizet étteremben." Jó világ van! Jobb mint Nyugaton, csak nekünk elveink vannak! :-)
Olvasom a hozzászólásokat. Tűz fiúnak minden jó, jön a hatszámjegyű jóváírás a számlán, aki mínuszolja a hozzászólásait az vesztes,nincstelen, de asszony a családi kiránduláshoz szendvicset gyárt és vizet csomagol,mert egy büfé,egy étterem nem fog rajtuk élősködni. Milyen pitiáner emberek ezek!? Ezektől fejlődne a magyar gazdaság?! Aligha!
Tényleg annyira unalmas és nevetséges vitatkozni emberekkel, akik nem látnak tovább az orruknál, azt hiszik,hogy azért 17% az irányadókamat, mert minden rendben van és csak őket akarja megtakarításaikért megérdemelten jutalmazni az állam, 425 is csak valami összeesküvés miatt volt az eurhuf, az európai átlagot 2-3-szorasan meghaladó infláció is csak a háború miatt van,stb,stb. Ja, és ők nem fideszesek! Kár rájuk minden szó!
viktor az atyánk, foltos a gatyánk. mennyi marad megélhetésre itt a népnek, több, mint kint? kint vagy itt tudnak/ költenek többet az emberek az aldiban szerinted?
Emellett a tényleg ostoba demagógia mellett, ugye tudod, hogy mennyit esett a kiskereskedelmi forgalom? Az inflációval növelt ÁFA bevételek sem jönnek , ahogy kellene. Ezért IS van bajban a költségvetés.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)