Rá lehet erőltetni egy szimmetrikus háromszöget, de két érintés nem sok a háromszögben, hogy arra háromszöget húzzál.
Abból is lefele lépett éppen ki.. Ha pedig alsó trendvonalat nézünk csak, abból is lefelé kacsingat éppen.
Most fordulásról még nem beszélhetünk ugye, mert pont törögeti le a trendvonalat.
Emelkedő aljak, emelkedő csúcsokról pláne nem.
Én nem használtam grafikon elemzőt, az éves diagramot nyomtattam ki az Investor oldaláról, és a lapon húzogattam pár vonalat. Régebben használtam a tőzsdefórum diagramját, de ott nem frissítik az E-Star grafikonját....
Nem olyan nagy kérdés az. csak tudni kell a szabályrendszert, és lehet következtetni.
Hozzáteszem én nem nyitottam ki Enefi chartot 179óta, ahonnan esést vártam akkor 150irányába.
Technikai szemmel nézve (éves diagram)az árfolyamot, most kellene fordulni, magasabb mélypontról való emelkedés. (80 Huf, 100 Huf, 120 Huf).
A magasabb és mélyebb pontokat (tüskéket) összekötjük egy ék alakzat formálódik, melyben ha tovább mozog nagyobb elmozdulás fog adódni. Hogy melyik irányba? Ez a nagy kérdése egy ék alakzatnak.....
Ennek nem néztem utána - annak, hogy a BDO volt a régi könyvvizsgáló - akkor viszont értem, hogy a magyar állam miért szavazott nemmel a közgyűlésen.....
azért remélhetőleg valós számok kerültek a konszolidált beszámolóba.... Mondjuk reménykedni nem itt kellene....
ENEFI - THE BEST