Ötödik hete piros a Henry. Kétszer volt már ilyen idén, január/február és március/április. A hatodik hét zöld lett. Télen csütörtökön volt alja, tavasszal hétfőn.
Elég sokat tud naponta emelkedni. A hírek számítanak jobban. Lehet , hogy csak a vége felé szálnak ki. A csati tetők problémásak lehetnek. Főleg ha egybeesnek egy korábbi csúcs környékével ami mindenképpen ellenállás.
-Földgáz.-A 3,125-ös természetes szint letörése óta csak stabilizálódott, de még nem fordult. A vastag piros trendvonal áttörése hozhat újra long jelzést, de ehhez akár még több hétnek kellhet eltelnie. Ellenállások: 3,906; 4,688; 6,25; 7,04; 7,81. Támaszok: 2,734; 2,344; 1,953.
-WTI - Olaj Elérte a várt 87,5-ös ellenállást, így megérkezett ahhoz a vízválasztó szinthez, amelynek a törése felfele a korábbi sávba (87,5-118,75) viheti vissza. Amennyiben lefordulna se látni komolyabb esési lehetőséget. Amennyiben áttörne, akkor visszatesztelés után lehet jobb vételi lehetőségeket keresni. Ellenállások: 93,75; 100; 118,75; 125. Támaszok: 81,25; 75; 68,75; 62,5; 59,38; 56,25.; 50.
5 nap van lejáratig, kérdés ez a lejárat ralizhat-e még. A 2 héttel ezelőtti esés olyan nagy volt, hogy ott 3.18ról forgalom nélkül esett. Szerintem ki kell töltenie ezt a rést a lejáratig. De már van longom, egy mínuszban és egy breakeven, szóval nem adok hozzá.
Köszi! Végül átálltam tradingeconomics-ra - de köszönöm a tippet. Gázban eddig is azt néztem. Én nem vagyok egy rajzolós - pontosabban nem tudok rajzolni, chart témában különösen.
Abba nem vettem bele miután eladtam. Az olaj mozgatja az árát valamennyire. Gázzal kapcsolatos történet nem volt a szorosban ami jobban mozgathatná. Ha lenne venném. Ha bejön egy esősebb idő a karbantartás vége előtt , vagy megcsúszik és később lesz kész abból lehet probléma.
Annyira késő már visszavenni, 71nél longoltam, Trump csupa nagybetűvel írta ki hogy olcsó az olaj és még olcsóbb lesz (SPR már üres volt kb.), most meg 88ra ment, és az a "hír", hogy üres az SPR, mint ahogy 3 hete is az volt.
Nekem sok bajom volt vele. Valamelyik böngészőnél mindig volt baj. Nekem egy darabig a Firefox vacakolt máskor más. Tradingview szerintem jobb futuresre. Regisztráció ingyenes. Max 2 indikátor egyszerre, ha nem fizetsz. Sok dolog van ami Investingen nincs. Rajzolni bármennyit. Menteni tudod amit alkotsz.
Technikai: esetleg meg tudja valaki mondani, hogy az investing újabban miért kér "ön nem gép" igazolást tőlem és miért nem látom a grafikonokat? Az oldal megnyílik, az értékeket egyébként látom, csak a grafikon üres bármilyen időléptékben. A böngészőt privát ablakból használom. Ez lehet ok vajon? Tukmálja, h. regisztráljak, eddig nem éltem vele. Köszi!
-MSCI Emerging Markets Index - ETF.-Új swing mélypont ütése után folytatta a csökkenő trendjét, jelenleg a 62,5 volt egy fontos támasz szint, de tartós fordulatra utaló jelzést egyelőre nem látni. Erős ellenállás a 68,75 körül van, ez lehetne cél, de ehhez még dolgoznia kell az árfolyamnak. Erősebb támasz a 62,5 alatt az 59,38 körüli szintnél fekszik. A vékony piros trendvonal törése adhat majd újra long esélyt.Ellenállások: 68,75; 71,88. Támaszok: 62,5; 59,38; 56,25; 53,13; 50
Ne ijesztgessetek $2,6-al! eladtam USA nyitás előtt ... de túl korán a BÉT zárás előtt elkezdetem visszavenni. Minden daytrade teljesült plusz még egy pakk is ... na ennyit arról hogy eladom. Jobb lett az átlag ár-am, de bátorságnak tűnik már 108bCf -al az 5 éves átlag felett van a készlet.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.