Gázt max figyelem mivel tört a támasz. Ha valamiféle megállapodás körvonalazódik akkor még ráérhetünk. Olaj emelkedő csati törve. Talán támaszt fogott, csökkenő trendvonal vissza teszt. A hírek majd eldöntik merre indul innen.
Ötödik hete piros a Henry. Kétszer volt már ilyen idén, január/február és március/április. A hatodik hét zöld lett. Télen csütörtökön volt alja, tavasszal hétfőn.
Elég sokat tud naponta emelkedni. A hírek számítanak jobban. Lehet , hogy csak a vége felé szálnak ki. A csati tetők problémásak lehetnek. Főleg ha egybeesnek egy korábbi csúcs környékével ami mindenképpen ellenállás.
-Földgáz.-A 3,125-ös természetes szint letörése óta csak stabilizálódott, de még nem fordult. A vastag piros trendvonal áttörése hozhat újra long jelzést, de ehhez akár még több hétnek kellhet eltelnie. Ellenállások: 3,906; 4,688; 6,25; 7,04; 7,81. Támaszok: 2,734; 2,344; 1,953.
-WTI - Olaj Elérte a várt 87,5-ös ellenállást, így megérkezett ahhoz a vízválasztó szinthez, amelynek a törése felfele a korábbi sávba (87,5-118,75) viheti vissza. Amennyiben lefordulna se látni komolyabb esési lehetőséget. Amennyiben áttörne, akkor visszatesztelés után lehet jobb vételi lehetőségeket keresni. Ellenállások: 93,75; 100; 118,75; 125. Támaszok: 81,25; 75; 68,75; 62,5; 59,38; 56,25.; 50.
5 nap van lejáratig, kérdés ez a lejárat ralizhat-e még. A 2 héttel ezelőtti esés olyan nagy volt, hogy ott 3.18ról forgalom nélkül esett. Szerintem ki kell töltenie ezt a rést a lejáratig. De már van longom, egy mínuszban és egy breakeven, szóval nem adok hozzá.
Köszi! Végül átálltam tradingeconomics-ra - de köszönöm a tippet. Gázban eddig is azt néztem. Én nem vagyok egy rajzolós - pontosabban nem tudok rajzolni, chart témában különösen.
Abba nem vettem bele miután eladtam. Az olaj mozgatja az árát valamennyire. Gázzal kapcsolatos történet nem volt a szorosban ami jobban mozgathatná. Ha lenne venném. Ha bejön egy esősebb idő a karbantartás vége előtt , vagy megcsúszik és később lesz kész abból lehet probléma.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.