Én kis nyereséggel kiszálltam a shortból, s most itt rettegek a kiütés közeli TLemmel. Főleg, h. benéztem délelőtt, h. az 50.000-es vétel az kiszállás volt, pont a kiütés pánik miatt, nem nagy forgalom, biztató jel vételre. :S
-Földgáz.-Napokon belül döntési helyzet elé nézhet. Már elég lenne 2,744 fölé zárni ahhoz, hogy long jelzés jöhessen. A szaggatott csökkenő trendvonalat bevárhatja a görbe, és majd a törése hozhatna emelkedő hullámot. Az első erősebb ellenállás a 4,68 környékére tehető. Ellenállások: 3,906; 4,688; 6,25; 7,04; 7,81. Támaszok: 2,344; 1,953.
WTI - Olaj.-Pontosan egy hete törte meg a csökkenő trendjét a görbe. A 93,75-ös szint - amely vízválasztó volt a long és a short oldal között - megtört. A megindult long hullámnak újra a 118,75-ös természetes szint környéke lehet a rövid célja. Ez a szint nagyon erős vízválasztó, az utóbbi hetek sávjának teteje. Felette hatalmas kitörés jöhetne, mert abban az esetben - a nagyon hosszú kép alapján - a 150 és 175-ös szinteket is érdemes feltenni a célszintek közé. Ellenállások: 118,75; 125; 137,5; 150; 175.Támaszok: 87,5; 75; 68,75; 62,5; 59,38; 56,25.; 50.
Ng lejtőn de itt shortolni esztelenség de ki tudja lehet ez lenne a jo de az olaj is brutál emelkedett 04.17 óta ottis ki tudja milyen irány lenne jó beállás mert ugylátom szinte az összes termék piacán alig van forgalom szerintem sok befektetőt tönkretettek a nagy mozgásos long és short likvidációk..
Henry Hub: Ha csak a júniusit nézem, nyolcadik hete piros, és több mint egy dollárt esett. Ma FED kamatdöntés, holnap tározó adat. Itt már semmiképp nem shortolnám, lehet hogy megpróbálok egy újabb longot ma és péntek között.
Investin vannak hibas grafikoknmozgások ami a tőbbi platformon nincs kovetve Hiba lehet mert valaki szorakozik hogy talan idegesitse a piacot Tobb terméknél tapasztalhato időnként a hiba az arjegyzésukben es grafikonukban..
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.