Nem vagyok sem a komád, sem a haverod, ha nem tudod értelmezni, akkor a saját készülékeddel van baj, meg főleg a stílusoddal. Szívesen. Hallgathattam volna, hiszen nem vagyok most benne kit érdekel veled mi van :-)
Ugye, ki hitte volna ez decemberben.. certik jól megdrágultak, 1000db, már több mint egy misi.. már bánom hogy feleztem a pakkot.. de hagyok majd 2000ig is.. :) most kéne örömködni, kár hogy nem vagyunk már aktívak.. Szakértőúr, by, beze, van pakkotok hétvégére? Hétfőn már 5el is kezdődhet az ár! :)
Ezzel most egyetértek. Aztán csak semmi csodálkozás, hogy 4 felett leszünk ngvel! Ezüstben is szép kis retail csel volt! Persze certit nem lehetett venni, köszi erszte!
WTI longot lezártam. Január 20 - 59.52 Január 19 - 64.8 Az $5.28 plusz. Feljebb fog még menni, de nekem itt már magasan volt, ha az iráni helyzet nem eszkalálódik, nagyot eshet. Ha tévedtem, kimaradok, ha nem, visszaszállok. TTF-et tartom Henry Hub pozícióm nincs, de egy óra múlva ránézek.
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.