A mögöttes logika, intézményi befektetők nélkül nincs emelkedés, ők pedig az alján a pánikban lépnek be. Ezeket a hírfoszlányokat pont azért tolják, hogy kicsik pszichéjét befolyásolják. Ezt a piacot kereskedők, gáztermelők, hedge fundok, banki, intézményi befektetők uralják, itt mi csak "vendégek" vagyunk
Én csak azt nem vágom az egészben hogy tegyük fel lemegy 2.8-ig. És utána jön a március és emelkedik 4-5-re? Ebben se látok logikát, meg abban se hogy jön a fagy és esik.
Múlt pénteki aljak felé megnyílt a tér, elvesztette az óráson az 50MA-t Holnap tározó jelentés, ha addig leverik oda, érdekes lehet. Ha nem, akkor a jelentésre verik oda le.
Ez most tényleg nagy löttyöntés, olyan, mint amit múlt héten nyomtak minden nap.. sajnos benéztem. ha innen nem fordul 3,26-ról, akkor mehet csúnyán lefelé..
Mèlyzuhanásba kezdett talán teszteli a hetes alját? 105 ön bebukott és a 104 és amit vettem és azforgattam azt eladtam most hogy csütörtök elött beszakadt e nem vagyok benne biztos azèrt lejtőn van.. Fennt Beze teis kiszállítás?
Olaj és Gáz
Ugyanakkor elég jó kis forgalom megy bennük, certiben is és forexen is és jók a lehetőségek is benne (nyerni is és veszteni is.) :)
Lehet a kutya sem jön be, meg látjuk.