jahh, ... ez a baka (K.E.) a fidesz trójai falova, (érthetetlen hogy miért , de sajnos ez van) szóval ebben bízni egy percig sem szabad, és az ügyészségről a legfőbb ügyészt választani se szabad! mindet ki kell rugni a p csába, mindegyik okádék fidesznyik!
igy van szerintem is ! (parasztvakítás) amugy tegnap megnéztem az atv-n Rónai Egonnal, ..... hát sajnos nem győzött meg! nagyon gyenge és fogalma sincs hogy kellene hatékonynak lenni! . plus az jelzésértékű időhuzásnak tűnik nekem, hogy május ota nem tudott a tisza egy irodaházat és a működéshez szükséges strukturát létrehozni, hanem amikor az nvvh elnökét megválsztják, akkor onnan kell 0-rol kezdeni a felépítést! nekem ez is egy röhej volt, hiszen már több honappal elötte tudták hogy létre akarnak hozni egy ilyen hivatalt! na aztán a K.E . időhúzása! már májusban az IM alá kellett volna rendelni a legfőbbügyészséget és akkor nem lett volna elvesztegetve kb 3 honap! röhj az egész sajnos!
bizták volna rám! már rég elintéztem volna ezt a tolvaj fideszes hányadék kupacot! ahogy a régebben említett jogászok mondták! . zárolni a feltételezett korrupcios vagyonokat, (nav, forbes) aztán lehet mosakodni az érintetteknek! másképp ezt nem lehetett, előre látható volt! most már eső után köpönyeg, meg veszett fejsze nyele .... stb! lehet a fejeket vakargatni, .... jajj nem igy kellett volna!
csak ugy mellékesen hozzátenném hogy ezek a seszták, hando, fási, meg rákajifilip ügyek csak a jéghegy csúcsai, a 10-17 mrd-ok csak a morzsák! amiken lehet rugózni, lehet parasztvakítani , de lennének itt jóval nagyobb falatok! amiket MP már jópárszor említett, de valamiért ezen ügyekben még mindig nem történik semmi! már 4-5 ször kimondta , .... lölö, rogán, mato, tiborc .... stb nevét , de azóta se semmi! lassan 5 honap eltelt és érdemi elszámoltatás nincs, az ilyet hívják hangembernek! Ungárrol ne is beszéljünk! .... keresi a mintázatokat! ... röhej sajnos az egész!
Ha ő nem lép, akkor ki tudja mivé lett volna ez az ország. Vidéki Prókátor: "Látod, Balázs? Nem tudott megvédeni. Pedig érte tetted. A hatalmáért. Meg a családjáért. Mert a haszon hozzájuk került, nem tehozzád. A strómanjaihoz, a gyerekeihez, a vejeihez, a testvéreihez, a szüleihez. Abból épült Hatvanpuszta. Abból lettek a magánrepülők, meg a milliós rongyok és kacatok az oligarchafeleséggé lett lányán. Neked meg maradt a börtön és a szégyen azért, amit érte tettél. És végül nem védett meg. Sőt, még a felelősséget sem vállalja. Sem a te tetteidért, sem pedig Hajdu János tetteiért. Sunyít és lapít, pedig azt állította magáról, hogy egy fenegyerek, egy utcai harcos. Aztán kiderült, hogy csak szájhős és képtelen férfiként viselkedni. Neked érdemes még védened? Gondold át ezt, Balázs! Segítségül egy szófelhő: vádalku" A képen a "vádalku" ismétlődik. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0teH74Wv8QVBwNmaaYCUS13QfjUtexKfcsFthkMd5eVS7oBxsTrwSXsqXb9tZR67Wl&id=61556624432810
Itt most nem is a lakosságiakra gondoltam, hanem az intézményiekre, pl. a 10 éves kötvények hozama egyből 1,5-2%-ot csökkent, ahogy eltakarodott a fidesz...
Egy fideszes ismerősöm máris nyöszörgött, hogy az állampapír kamatokkal a magyarok jártak jól, mert a hazaiak vették. Aztán kiderült, hogy ott is az oligarchák vitték el a nagy részét, mivel a kisemberek minimális vagyonkát tudtak csak állampapírba tenni, de vannak milliárdos összegek is. Olvastam, hogy államilag garantált pici kamatozású hiteleket vettek fel és betolták 17%-os állampapírba. Garantált 15%-os adómentes nyereség.
Ezt teszi az emberekkel a vallásos hit. A világvégét váró szektások is túllendülnek azon, amikor elmarad a kitűzött időpontban a világvéve, gyorsan megmagyarázzák, h félreértették, és valójában 10 év múlva esedékes.
ez rendben is volna ha közben -nem loptak volna 60 ezer milliárdot .legalább és mi van a kovidhalottakkal60 ezer plusz halott volt és az időszak alatt mennyi cég ment tönkre? és a betegségipar? dohányüzletek kisemmizése? a devizahitelesekről meg hajjaj az milyen égbekiálltó-nem beszéve az állando hazudozás félelemkeltés plakátokon-médiákban-és aki nem oltatja be magát az meghal.és mi lesz tisztel orbán 2030 ban hogy nem ismerjük fel a világot mert ugy megváltozik? tovább is van mondjam még.gyomorforgató-persze nemcsak a 16 évük -hanem a 37 évük is.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!