Jaj a legfontosabbat kihagytam: szervezetépítésről is tanult elméletben, valamennyit. Ott van egy nagyon fontos arány, 1:4 Ezt biztosan megjegyezte, mert ezt elő is adta a tisztelt nagyérdemű bizottság előtt. Határozottan, karakán stílusban.
úristen, micsoda nevek kerülnek máma itten elő! szanyi kapitány, orbán balázs meg ilyenek. ezeknek már a történelem süllyesztőjében a helyük, nem is kéne emlékeznünk már rájuk.
Jucust be kell védeni, de a politikára is ügyelni kell. A Szakács István78 színtű véglényeknek pedig dobni kell valamit a Tisza részéről is. Hadd örüljenek:)
..Ezt írtad: "...Te nagyon nem vagy képben vagy direkt hazudozol, a Fidesz malmára hajtod a vizet." Én értem, hogy évekig hagytátok a NER 1.0 ámokfutást és most a NER 2.0 bábhivatalától várjátok a megváltást, de személyeskedésen kívül nem sokra jutottál.
Továbbra sem tudom megemészteni, hogy Ungert választották, láttam, ahogyan Hallerné lenyomta a riportban, hogy miért - a bizottság elnöke, Hantosi meg sem szólalt, hanem Hallernéra nézett -, majd beugrott egy apróság. Ha én korrupció -kutató lennék, ahogyan Unger állítja magáról, akkor mi a túróért nincs neki kidolgozott metodikája, miért kell a nulláról kitalálni? Akkor miért is ő a lett a legjobb? Tudom, lefutott meccs, de vmi akkor sem kerek ebben a történetben.
"Szanyi Tibor a Hír TV-ben arról beszélt, hogy a napvilágot látott adatok és műszaki háttér alapján a paksi vízhiány és az alacsony dunai vízállás kezelése nem számított váratlan vészhelyzetnek. A politikus szerint a kormány jóval korábban is hozzáláthatott volna a beavatkozáshoz, és élesen bírálta, hogy Magyar Péter miniszterelnök az építkezést egyfajta politikai „show-műsorként” mutatta be a közösségi médiában. Szanyi Tibor állításának megfelelően az atomerőmű hűtővízellátásának biztosítása extrém alacsony dunai vízállás esetén egy régóta modellezett és tervezett mérnöki feladat. A folyómeder fenékküszöbbel (kőgáttal) történő visszaduzzasztása mint elméleti vagy stratégiai megoldás valóban szerepelt a lehetséges vészforgatókönyvek között, nem pedig Magyar Péter és csapata hirtelen, improvizált ötleteként született meg."
Kálmán a függetlenobjektív - a tényektől is, ha jól fizetnek. Egyszer Gyurcsány, egyszer Simicska, stb. Lehet, hogy nemcsak a Simicska-féle, hanem a fideszes Hír TV-ben is feltűnik nem sokára?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!