Topiknyitó: ________ 2012. 10. 18. 19:39

ORBÁN TAKARODJ !!!  

Ez a topik azoknak a jóérzésű, jóravaló, szorgalmas magyar embereknek jött létre, akik megunták az elmúlt két év:

- gazdasági barkácsolását

- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait

- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését

- gazdasági visszaesést

- korlátozott szólásszabadságát

- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését

- az ellenség nélküli szabadságharcát

- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait

- stb......

magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy

ORBÁN TAKARODJ!!!!!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
maxwax
maxwax péntek, 06:57
Előzmény: #205482  ronaldinyo
hú, átmentél kridába? Krida már nem mer írni, mert lebukott :))
maxwax
maxwax péntek, 06:54
Előzmény: #205487  Haldir1
továbbra is úgy gondolom, hogy ronaldinyo valójában SeldonKuper tartalék profilja. Seldon büntit kapott, elég hosszút és egyből aktív lett ronaldinyo. Az elmúlt hetekben SeldonKuper egyszer kiesett a szerepéből és az eredeti profiljával írt, de azóta sem, pedig a stílus, amit itt alkalmaz árulkodó.
wgl péntek, 06:45
Fiatalok búcsúznak:   
https://i.imgur.com/EMEzkoF.png 
wgl péntek, 06:30
Aszonygya ocsmány Vigyor, amerikával most van az aranykor!
Mindeközben:
George Lazar 
dtSnospoer9g5.itiuf8fmflg935fgil06hgc89u4 4698a1fóhfmm9htc21 ·
..
JD Vance budapesti útja szokatlanul erős reakciókat váltott ki mind demokrata és mind republikánus politikusok részéről.Jamie Raskin demokrata képviselő (Maryland) gyakorlatilag korrupt putyinista fasisztának nevezte Orbánt. 
 Igen, használta a fasiszta jelzőt...Don Bacon republikánus(!!) képviselő (Nebraska) az egyik legnagyobb TV-társaság politikai műsorában ostorozta Vance látogatását és Orbán melletti lobbizását.
 (Az interjú linkje a kommentben.)Orbánnak, Trumpon kivül, ma már kevés barátja akad Washingtonban. 
 Szó sincs itt a kapcsolatok "aranykoráról", az orbáni politika felégette már az összes hidat. 
Választási vereségére számítanak.
..

A felső fotón Raskin, az alsón Bacon.(Hungarian language opinion piece..)
Ody_Mnadrell péntek, 05:52
Előzmény: #205491  ronaldinyo
Már írni nem bírsz, feküdj le hátha kijózanodsz délre. :) Amúgy neked nincs családod hogy folyton itt vergődsz? Vagy ezért pénzt kapsz valakitől? Esetleg annyira be vagy ragadva az opusba vagy a 4IG-ba, hogy az agyadra ment? :D 
Ody_Mnadrell péntek, 05:49
Előzmény: #205486  Testardo
Realmadrid alteregója. 
ronaldinyo péntek, 04:32
Majd megy gyalog
ronaldinyo péntek, 04:31
Előzmény: #205488  szieszta
Nem is fogja ez kodolba vsn
ronaldinyo péntek, 04:30
Előzmény: #205473  ronaldinyo
Matyadt megmetgrztek, y1526 törökök 150év.habsburgok.19aztan45 47 49   56  90 
ronaldinyo péntek, 04:23
Mit szivsz kisgazdam, az emberiség korlatoltdsgat.
bronz péntek, 02:43
Mandineres nyomorultak is vergődnek.
https://www.facebook.com/reel/889987420746136/
bronz péntek, 00:59
Ezt kérdeztem én is valamelyik nap. 
szieszta csütörtök, 22:35
Már gondolkodtam rajta, hogy az irományát átfuttatom a google fordítón, mert nem tudom, mit akar mondani. :-)
Haldir1 csütörtök, 21:12
Ronaldinyo már-már Kridai mélységekben. Kurva alacsony az a kerítés...
Testardo csütörtök, 21:01
Előzmény: #205485  ronaldinyo
Mit szívsz haver? 
ronaldinyo csütörtök, 20:43
Nem tudjuk, hogy hányan vannak még. Hogy hány tiszás képviselőről fog még kiderülni, hogy valójában fideszes kém, és nem a kormányváltást, hanem Orbán Viktort szolgálja. Azt viszont tudjuk, hogy ezek az emberek, amikor majd miniszterelnököt választ az Országgyűlés, akkor Orbán Viktorra fognak szavazni. És akkor mindegy lesz, hogy tiszásként vették fel a mandátumukat, a szabályok szerint szabadon megtehetik majd, hogy Orbánt tartják hatalomban, mintha erre nem lenne már ott a Mi Hazánk is jól előkészítve.
ronaldinyo csütörtök, 20:42
Jobb lett volna, ha ez nem a kampány utolsó hetében derül ki, hanem jóval előbb, de most értünk el áttörést az ügyben. Kiderült, hogy a tavalyi kémügyben – amelyben Brüsszelben dolgozó magyarok kémkedtek Orbánnak és az oroszoknak az EU intézményei ellen – érintett két olyan ember is, akik ma már a Tiszában vannak. Az egyikük a Tisza EP-képviselője, Gerzsenyi Gabriella, másikuk Hajdu Márton, aki befutó helyen várja, hogy vasárnap a Tisza listás országgyűlési képviselőjévé váljon. Ma már azt is tudjuk, hogy utóbbit miért tudták könnyen beszervezni
Vackoros csütörtök, 20:36

https://www.youtube.com/watch?v=RgW8b-9rswE
Ez Győr. A teret ismerem, szoktak rendezvények, koncertek lenni. Egy-egy rendezvény alkalmával mikor megtelt a tér mint most is, a szervezők elmondásai alapján 15-20 ezer ember elfér. Nos most is simán vannak annyian. A rabló bandának vége, nagyon VÉGE és már csak 3 kell aludni:)) 
ronaldinyo csütörtök, 20:33
1„Ne nyugtalankodjatok: higgyetek Istenben, és higgyetek bennem! 2Atyám házában sokak számára van lakóhely. Ha nem így volna, megmondtam volna nektek. Most elmegyek, hogy helyet készítsek a számotokra. 3Miután elkészítettem, visszajövök értetek, és magammal viszlek titeket, hogy ahol én vagyok, ott legyetek ti is. 4Ismeritek az utat, amely oda vezet, ahová megyek.”Én pedig kérni fogom az Atyát, és ő egy másik Segítőt küld nektek, aki örökre veletek marad. 17Ő az Igazság Szelleme, akit a hitetlenek világa nem tud befogadni, mert ők nem látják, és nem ismerik fel. Ti azonban megismeritek és felismeritek őt, mert veletek együtt fog lakni, sőt bennetek él majd.Nem hagylak titeket árván, hanem visszajövök hozzátok. 19Kis idő múlva a hitetlenek már nem látnak többé engem, de ti láttok. Mivel én élek, ti is élni fogtok. 20Azon a napon megtudjátok, hogy én az Atyában élek, ti bennem éltek, én pedig bennetek. 21Aki ismeri parancsaimat és engedelmeskedik nekem, az szeret engem igazán! Aki pedig engem szeret, azt Atyám is szereti, és én is szeretem — ezért megmutatom és kijelentem neki magamat, hogy igazán megismerjen engem.”Ezeket a dolgokat én magam mondtam el nektek, amíg veletek voltam. 26Később azonban majd az a Segítő — a Szent Szellem — fog megtanítani titeket mindenre, akit az Atya küld hozzátok, hogy engem képviseljen. Ő majd emlékeztet titeket mindenre, amit nektek mondtam.
ronaldinyo csütörtök, 20:27
Előzmény: #205478  offshort
az ördög jobb és balkeze.bud spenser-ja mégsem

Topik gazda

________
________
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek