Latszik hogy cska uyg tudnak ervelni hogy ha a sajat tetteiket is ketsegbe vonjak ezt hivjak ellentmondasnak es ez fellelheto az osszes fideszes szajabol.
Valószínűsítem, hogy a 8.53 kor beszélő ,panaszkodó ember készítette a hangfelvételt vagy valaki aki közvetlen közelében volt.Mondjuk nem tudom mit kellett volna figyelni azon kivül,hogy 4-500 ezres fizetésekről beszéltek.
Itt ti kezeltek 1 oldalúan és vak gyűlölettel mindent! Én többször vagyok objektív, mint ti! Továbbá az általatok elképzelt "kormányhűségem" nem abból a "makulátlan" orbáni szimpátiából fakad, hogy mindent amit ő csinál azt jó szemmel nézném (vagy nem kritizálnám), hanem az ellene általatok alkalmasnak képzelt komplett bagázs alkalmatlanságából! Ennyi, bármit is feltételeztek rólam (bár nem érdekel)!
O1G most ezzel az élelmiszerárstoppal egy nagy öngólt lött remélem jön a bolti roham, és kiürülnek a polcok, mint anno a WC papírnál a válság elején aztán majd lehet minden boltot kötelezni az újratöltésre csak nem lesz miböl... úgyhogy jön egy újabb bünti diktatúrát a piacgazdaságba keverni... :) BAAAAAAAA
Már Szlovákiában is az olcsó farhát a téma, tegnap hívott a pozsonyi ismerősöm, hogy mikortól lesz aktuális, mert akkor majd átugornak Rajkára. Ha viszont a forint így fog erősödni, a rajkaiak mehetnek Pozsonyba, most ott a nem akciósnak 1,4 euró kilója.
A te egyoldalú, szolgalelkűségből fakadó , a kormány vakon támogató ,beléd sulykolt érveidről beszélsz?
Törölt felhasználó2022. 01. 14. 09:55
Valóban, a világpiaci infláció mögé akarnak elbújni, ezt erőltetik, mert az elinflált forint és a hibás gazdaságpolitika 2 millió nehéz helyzetben lévő, minimálbéren élő magyarnak okoz napi megélhetési problémát.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!