Igen állami iskolába jártam mint a magyar lakosság 99 %-a talán bajod van a magyarok többségével,hogy nem magán iskolákba jártak és járatták a gyerekeiket ???
"vagyis pont olyan tudással rendelkeznek mint akik ott maradtak az állami iskolákban."
Te sem pont olyan tudással rendelkezel mint mondjuk krida elvtársad, pedig mind a ketten a rendszert véditek, a közoktatásban is vannak tehetséges és kevésbé tehetséges tanárok. Szerinted melyik fog nagyobb fizetéssel állást kapni a magániskolában?
capaeledel ma, 15:59Előzmény: #33661 sotime#33666 "Miért szerinted magán iskolákban nem azok tanítanak akik előzőleg az államiban voltak" . Nem. Nálunk például angol anyanyelvű tanárt hívtak angolt tanítani:))
"Szóval van egy tantárgy amit egy külföldi tanár tanít, az összes többit
pedig olyan pedagógusok akik előzőleg az állami iskolákban tanítottak," . Megmutatnád hol írtam, akár csak ehhez hasonló dolgot?
Én nem azt írtam ,.hogy nincsen ismeretem a magán iskolákban levő tanítókról, hanem azt,hogy egy ismerősöm sincs aki azokba az iskolákba járatná a gyerekeit.
"Ha valakinek van ismerete az állami iskolákban levő tanítókról akkor szerinted a magán iskolákban levőkről már nincsen ?" . Nem én írtam, Te írtad 11.50-kor.
Szóval van egy tantárgy amit egy külföldi tanár tanít, az összes többit pedig olyan pedagógusok akik előzőleg az állami iskolákban tanítottak,vagyis pont olyan tudással rendelkeznek mint akik ott maradtak az állami iskolákban.
Egyébként te honnan tudod, hogy mi van az eüben vagy iskolákban? Nem nyilatkoztál róla, hogy hány gyereked van, naponta tapasztalom meg a rendszer visszásságait.
"Miért szerinted magán iskolákban nem azok tanítanak akik előzőleg az államiban voltak" . Nem. Nálunk például angol anyanyelvű tanárt hívtak angolt tanítani:))
Egészen másképp viselkednek és oktatnak magánban, ahol van a kémiaórán kísérlethez anyag, ahol a tantervet maguk határozzák meg és ahol a tanár kap annyi fizetést, hogy a munkájára tudjon koncentrálni. Ezért kell sok helyen bizony milliókat félévente is fizetni. Az eüben is dettó ez a helyzet, hiába írogatod itt, amit látni vélsz, attól az még nem lesz az. Nekem nincs pénzem kipengetni a jobb iskolát, ezért inkább kevesebbet dolgozok, hogy taníthassam a gyerekeket, ez az én valóságom.
Majd nézz be egyszer egy szertárba és olvass bele a tananyagokba, a pedagógusok átlagéletkora is elgondolgoztathatna. És látogass el a János kórházba is. Betonagyú politikusaink ökológiai ámokfutásait meg sem említettem még. Ezek a jelen és jövő problémái, itt meg megy a magyarkutatás meg mindenféle áltudományos okoskodás. Ezek a kérdések fogják a te életedet is befolyásolni, kb 5 éve ezt magyarázom már, meg se lepődök a járvány MO-on okozott problémáin.
Miért szerinted magán iskolákban nem azok tanítanak akik előzőleg az államiban voltak ?Ha valakinek van ismerete az állami iskolákban levő tanítókról akkor szerinted a magán iskolákban levőkről már nincsen ?
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!