Akkor ezek szerint mindenki hülye, aki magánba megy. Jó hülye politikusaitok vannak. Közszolgáltatás vs. magán egy érzékeny téma, itt van a rendszer rákfenéje. Köz javításában kell érdekelté tenni a politikusokat és akkor lesz nekünk is jobb.
2010-ben ezért szavaztam orbánra, hogy ezt megoldja, ehelyett minden pénzközpontúvá vált. Itt csak a pénz számít, lázár meg is mondta, gyomorforgató banda!
Pedig de! Nem dolgozok annyit, mert inkább tanítom a gyerekeket, egészségügyben ezt nem tudom megtenni ezért többnyire magánszolgáltatást veszek igénybe. De akkor miért is van 27-es ÁFA meg annyi adó? Hogy ellopják és a magániskolákba vigyék a jó tanárokat is meg a gyerekeiket is. Ezen szeretnék valtoztatni. Egy példa, ami persze nem megvalósítható: a képviselők csak közszolgáltatást vehetnek igénybe. Azonnal javulna a színvonal és nem lenne semmi bajom.
Természetesen nem kívántam beleszólni abba,hogy a gyerekeidnek mi a fontos,az a magánügyed,de ha megengeded más meg majd eldönti,hogy a saját gyerekeinek szerinte mi a fontos,amit írtam ez alapján írtam.Meg az alapján,hogy mit tapasztalok a környezetemben.Sohase állítottam,hogy az EÜ-n és az oktatási rendszeren ne kellene javítani,de azt túlzásnak tartom,hogy ezért nem lehet vállalni plusz gyerekeket 1-2 gyerekes családoknál.
Minden gyerek pénzbe kerül. A fideszes suttyók még büszkék is rá ha magánba járnak, ezért olyan a közszolgáltatás amilyen. És bízd rá egy 3 gyerekes apára, hogy megmondja mi a fontos a gyerekeinek. A jelenlegi oktatás és eü egy lapát szar! Mi szülők tesszük hozzá a pluszt amitől működik.
speciel a gyerek vállalásról volt szó és nem arról,hogy úgy egyébként mennyire szar az állami egészségügy,amit már én is jó párszor bíráltam,de ez az előző kormányok idejében is pont ennyire szar volt,most a járvány miatt speciális a helyzet mert minden teher az egészségügyre hárul
Törölt felhasználó2021. 03. 15. 12:24
Toroczkaiékat nem inzultálja a rendőrség olyan nagyon... röhögnék ha feltornáznák magukat 1% föléa fidesz javára 😀😂
Személyes tapasztalat: 2020.március végére tervezett műtétem volt. Doki szólt, hogy mindent leállítottak, várni kell. Májusra annyira rosszul lettem, hogy ha mindenféle magán kiskapus segítséggel nem kerülök kés alá, akkor ma nem írogatnék itt. Akkor láttam, hogy eszetlenül zártak le osztályokat és hagytak embereket ellátás nélkül, az eü.dolgozók egy része kényszer szabadságra ment. Hozzá nem értő, dilettáns kormány intézkedései......
Az hogy te mit gondolsz, meg az hogy mi a valóság, az két teljesen külön dolog. Akinek nincs pénze magáneü.-re, az kvázi ma is bármelyik pillanatban élőhalott lehet. Itt van 2 saját példa: rokonnak sürgősen szüksége lett volna speciális mr vizsgálatra.Pénz nem számít alapon felhívta a megyei!!! kórházat, ahol soron kívül végeznek mr-t, persze megkérik az árát. Mondta mi a probléma, mire a válasz: sajnos a gépünk nem a legmodernebb, és ilyen vizsgálatra alkalmatlan. Magánban Bp-en megcsinálták, majd az eredmény alapján azonnali műtét. Másik: hirtelen fellépő veseelégtelenség miatt bementem a nefrológiára.Asszisztens néz időpontot: 4 hónap múlva lenne egy.De mondom, addig leállhat a vesém, itt a véreredmény.Ok, akkor leghamarabb 2 hónap. Nabazz, ezeknek az se számít, ha megdöglesz.Magán biztosításra MÁSNAP! nefrológus előtt voltam.1 héten belül teljes kivizsgálás, th. javaslat. Amikor ez történt, havonta több, mint 50.000Ft-ot vontak a fizetésemből eü. vagy milyen hozzájárulást, a magánt meg a cég fizette, mert neki fontos a munkavállaló. Még durvább horrorsztori: távoli ismerőst vmi agresszív rákkal diagnosztizálták, amit ha 2 héten belül nem műtenek meg, akkor neki meszeltek. Helyi orvosbáró valami https://thumbs.gfycat.com/DangerousGregariousCowbird-size_restricted.gif miatt 2 hónapra adott neki időpontot. Ha a szüleinek nincs ismerőse másik megyében!! aki elintézte a műtétet, akkor már 10 éve halott.Akkor volt 27. Szóval addig nem kell a magáneü. amíg egészséges vagy.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!