Ne haragudj, de én azt kértem írjatok 18 valamirevaló politikust pártonként (6 * 3-at), hogy jön idey Pokorny? De elfogadom, hogy LMP-st és Párbeszédes-t nem tudsz, akkor írj csak 12-t :)
szanalmas vagy. az ember hihetne, hogy besugo vagy. Nem biztos, csak lehet. az en ertekiteletem szerint aki komolyabb csaladtamogatast mar meglevo gyermekre felvesz, az besugo. pl. ha meglevo 3 gyermekre felvettel 10 milat, vagy 2.5 mila auto tamogatast kaptal, akkor Te is besugo vagy
hagyjuk a személyes érintettséget, én sem akarta leírni, hogy nekem mi jó és miért, ezért tettem fel általános kérdéseket, és remélem valaha kapok konkrét válaszokat :)
maffia 2/3? lúzer 1/3? én örülök az új pályáknak, sportcsarnokoknak és uszodáknak. a gyerekeim is. Annak is örülök hogy magyar cégek építették, magyarokat gazdagítva..az utápótlás edzõk is örülnek a magasabb fizetéseknek és még van sok magyar aki jól jár aTAO-val... kicsit irigy vagy szerintem...
Én vagyok troll??? Az troll aki nem azt nyomja, hogy O1G, megy Mészáros lop. meg mindenki lop 12 éve? Azért vagyok troll, mert meg merem kérdezni, hogy 1 év múlva, mi lesz jobb, amikor kormányváltás lesz?
Hagyd már trolli rengeteg választ kaptál, eleget trollkodtál, szánalom amit csinálsz!!!!!!
Törölt felhasználó2021. 03. 15. 01:01
Még mindig erre a 4 konkrét kérdésre várok választ, mindenféle mellébeszélés nélkül: 1. melyik volt az az intézkedés, amit eltörölt a mostani kormány és tök jó volt bármelyik társadalmi rétegnek -2. melyik az a társadalmi réteg, amelyiknek a korábbi balliberális kormányok alatt jobb volt, mint a mostani kormányzat alatt 3. a 2022-es kormányváltásnál mely intézkedésektől lesz jobb bárkinek Magyarországon? 4. írjatok kérlek 3-3 valamirevaló ellenzéki politikust (6*3) aki véleményetek szerint alkalmas az ország vezetésére jöhet a sallang is, de a kérdéesker írjatok már egyértelmű váalszt köszönöm
Azt elhiszem, hogy lett "családi adókedvezmény", de ahhoz a sokgyerekes családoknak ki is kellene tudni használniuk. Szétszakadt az ország, vannak leszakadó, szegény térségek !
Elismeresre es irigylesre melto (en konkretan irigylem), hogy Novak Katalin 3 nyelvet beszel felsofokon, de nincs meg benne az a politikai intelligencia, ami pl. a lakhatas kerdeset megoldja. Novak jo lehetne pl. nagykovetnek, de csalad ugyi miniszternek nem jo.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!