Aha... az ez volt, ebben semmi egybites propaganda nincs, esetleg keress jobb példát, hogy hazugságban ne kelljen már maradnod:
"Amiről nincsenek ismereteid ahhoz kicsit óvatosabban kellene hozzászólnod. A hidakat az a harmadik birodalom robbantotta fel, amelyik egyébként miközben menekült elgurította az összes vasúti kocsinkat is, amely birodalomnak a háború végéig csatlósai maradtunk. Történelmi sérelmeink jellemzően ilyen módon keletkeztek az évszázadok során, nekünk magyaroknak óriási tehetségünk van a rossz szövetségekhez, és a rossz politikai döntésekhez."
Ami kielemezheted hogy hány ponton reflektál közvetlenül a különben valóban egybites propagandát ömlesztő kolléga alábbi hozzászólására amire közvetlen válaszként írtam:
"Kik azok a tengelyhatalmak? Kik kötik mások helyett a "békediktátumokat"?Megmondták neked, hogyan kell értelmezni a tengelyhatalmak békekötéseit?Nem írtál a dunahihadak felrobbantásáról!
Neked természetes volt, hogy porig bombázták, rommá tették a Kárpátmedencét?
A te identitásod messze eshetett a dédapádétól a felmenőidtől! Ez a véleményem a történelmedről!
Ugyanez megtörtént több millió magyarral, (köztük az én családommal is) mint amivel most "igazolni" akarod a "magyarságodat"!
Nem mondtam meg ki vagy!
Azt mondom nem vagyok kíváncsi a történelemhamisítókra, nem tetszik az identitást határtalaul képviselő filozófia!
Ha érintve vagy azt csak a szegregált tanulmányaidnak köszönheted!"
Aki hülyeségeket ír, történelemhamisításról hadovál meg idézőjelbe teszi a vitapartnere magyarságát, ami elég gusztustalan dolog, de neked ez mind rendben van, neked az általam leírt történelmi tény az egybites propaganda, faszán vagyunk. Ma már ne ássad mélyebbre magad, szépen kérlek.
ORBÁN TAKARODJ !!!
- gazdasági barkácsolását
- a kormány / FIDESZ folyamatos hazugságait
- a magyarok, európaiak, EU, IMF, befektetők folyamatos lekezelő HÜLYÉNEK nézését
- gazdasági visszaesést
- korlátozott szólásszabadságát
- magyaroknak fél-ázsiainak minősítését
- az ellenség nélküli szabadságharcát
- Orbán Viktor magyarok nevében történő nyilatkozatait
- stb......
magyarul ma már nyíltan ki meri mondani, hogy
ORBÁN TAKARODJ!!!!!