Nem akarlak lebeszélni erről, de szerintem ez zsákutca. Az info@raiffeisen.hu a magyar Raiffeisen Bank ügyfélszolgálata. Sem te nem vagy az ügyfelük, sem az Interactive Brokersnek nem ők a letétkezelői, így nem igazán számítanék arra hogy bármit tudnak kezelni az emaileddel. A tényleges letétkezelő a Raiffeisen Bank International AG, ugyanakkor nekik sem vagy ügyfelük, így meglepődnék, ha olyat tudnál emailben írni nekik, amitől pénzt kezdenek el utalgatni bárhova is. . Az MNB és a Pénzügyi Fogyasztóvédelem szintén nem tud ebben a formában segíteni, ugyanis te az Interactive Brokers Ireland ügyfele van, aki viszont nem tartozik a felügyeletük alá. . Szerintem az alábbi forgatókönyv jelenti a legnagyobb esélyt a sikerre: 1. Írsz az IBIE-nek egy hivatalos panaszbejelentést. 2. Ha ezzel nem kezdenek semmit, akkor az ír pénzügyi fogyasztóvédelemnél teszel bejelentést a panaszkezelés elmaradásáról. Ők a felügyelő szerv, ők tudnak lépni. 3. Ha onnan is lepattansz, akkor keresd meg az MNB-t, hogy segítsenek az ír nemzeti bankot mozgásba hozni hogy foglalkozzanak a panaszoddal.
Az MNB Pénzügyi Felügyelettel telefonon felvettem a kapcsolatot (06 80 203 776 ingyenes szám) Az MNB azt javasolja h közvetlenül vegyük fel a kapcsolatot a Raiffeisen Bankkal tehát üzenjünk az info@raiffeisen.hu-ra írjunk tehát számukra panaszt, emellett bátran említsük meg nekik ha nem kapunk megfelelő választ akkor a Pénzügyi Békéltető Testülethez v Pénzügyi Fogyasztóvédelemhez fordulunk. Az MNB-nek is érdemes üzenni h folytassanak vizsgálatot a Raiffeisen Banknál a befektetési szolgáltatások és letétkezelés kapcsán.
Minél többen üzenjetek az IB-nek h követeljen késedelmi kamatot és kárpótlást a Raiffeisentől amit ha nem tesz meg az MNB Pénzügyi Felügyelethez kell fordulni!
A Raiffeisen pedig a pénz 3-4 hetes visszatartása miatt fizessen kamatot hiszen jogtalanul tárolja, kötelessége az osztalékot a részvény tulajdonosa számára biztosítani tehát átutalni az IB-nek!
Szerintem az IB hibázik azzal, hogy rossz partnert választ. Az osztalék kifizetése az egyik gáz, a másik a közgyűlési jogok, a harmadik pedig ez az új állománydíj, ami szintén a letétkezelő Raiffeisen áthárított díja. Ez mind elkerülhető lenne, ha az IB a Kelernél tartaná a részvényeket és tulajdonosi megfeleltetésnél rendesen lejelentené az ügyfeleket. Nem tudom, hogy ezt miért nem tudjék/akarják megoldani, de magyar részvényekkel tervezem a visszaköltözést.
Az IB leírása alapján a letétkezelő hibázott, ők sem erre számítottak! Számos ügyfél ezzel a problémával szembesül, a cég igyekszik megoldani a problémát, a hibát a letétkezelő követte el.
Interactive Brokers
Megköszönném, ha olyasvalaki(k) aki itt kereskedik, megosztaná tapasztalatait. (költség, felület, helpdesk, utalások- pénztranszfer, ilyesmi..)
köszi,
eF