Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Olajválság... Nagyobb volt a füstje mint a lángja.Emlekezz vissza a Covidra..megijedtek,hogy az egész világgazdaság leáll.. Aztán év/év alapon csak egy leszúras volt latható a grafikonon,ill egy pipa alakú emelkedés lett belőle év végére..A tőzsdéknek mindig nagyobb a hozama mint az egyéb befektetéseknek..
az ember azt gondolná hogy ennyi háború és olajválság és nem túl jó kilátások mellett nem nagyon van ok az emelkedésre! én részvényeket ezeken a szinteken már biztos nem vennék
Ja,és nem túloztam amikor 28.000-et írtam..Januártól év végéig ez alig 10-15% emelkedés..és már év közepe van. Miért lepődik meg mindenki,hogy emelkedés van?
Igen létezik.. Long trend van.. Elég sokat írtam erről,ha visszaolvasod.. Még válaszoltam is neked, amikor 250-nél kérdezted,hogy érdemes-e shortolni 24.900-ig.. Nem volt érdemes,mert most 25.900..
H4-en lehet latni ahogy ugrik egyre feljebb..Mondjuk most pont egy kisebb eső csatornat fogtam ki m5-ön,rá is vettem meg egy adagot 4165-nél.. Igen,legalább 4260-ig varom fel rövidtávon..A kamatemelés várható elmaradásával van összefúggésbe az arany újbóli emelkedése..
Én megint NQ-ban térdelek, de kitartósan, sokadjára: https://kephost.net/p/MjQ2NzA4MA.png Így áll a 4h, 29550-ről nincs rossz pozim, bár kétesélyes. OTP atom ATH DAX ATH Dow Jones ATH Miért ne menne ATH-ra a szerencsétlen NQ is? Nesztee írta tegnap,h ilyenkor szoktak short cutozni, beesés előtt, NQ tökéletesen mutatja most, hogy bármire képes, még ATH is. van tér.
Tudod mit szoktál írni? Azt ,hogy USA nem megy ,amíg DAX kereskedési ideje van. Hát most USA nak sem kellene mennie, mert nincs kereskedés náluk ma. Ehelyett mit csinál NQ? Reggel óta csak zöld 1h-kat gyárt. Mekkora kamu ez, már ne haragudjon a világ. Tartom a shortot.
25480 tartja DAX-ot a nagyobb eséstől,hétvége miatt nem zárnék ki egy profit realizálást,NQ kereskedés nincs 19 ig nyomhatják CFD ben,ott írtam a támaszt lent odáig lemehet,jelenleg 5 perces ellenállásnál kolbászól
4h-n simán robbanthatna az NQ, "széles a piac", meg Rocco is tágítja, ha kemény az akadály:D. 1H viszont közeledik az 1h tetőhöz, és felért az SMA200-ig Tehát ha ember van a talpán, +600 után még longol? + 100-re? Nesztee? Te ilyenkor szoktál longolni, Tegnap shortoltál, és látod ment tovább. Ennyi erővel NQ is mehetne tovább, nyitott felfele, :Short CUT szekció. úgy,h USA nincs is nyitva.......
NQ nem tetszik. Pedig már zárnom kellett volna. 29850 stop. DAX esett, Dow Esett, Olaj esett: NQ emelkedett. Pont ezt írtam, a 3 hülyét eladják, realizálnak, az NQ-t meg támogatják. Erre írja mindig dniel, hogy "rotálás", mindig azt segítik ki, amelyiknek a legnagyobb szüksége van rá. DAX-nak már nincs, kitömték a shortosokat Margit nénivel. Dow Jones is ATH-ra futott. NQ nem lenne logikus, ha visszajönne 30000 fölé, de láttunk már ilyet. -1000 +1200 visszanyal a fagyi. OTP topicban írják: "Emelkedésben tartás", nincs eladás csak húzni kell az 1h aljak után a stopot. 4h 29580 fölé visszajött, hát nem vártam fölé. 4h SMA12 = 29650 Az előző 4h tető 29655, tehát éppen egy csökkenő tetőt csinálna, az elfáradás jeleként, de pont nem úgy tűnik, mint ami el akarna fáradni, sajnos. De tartom, -300 az úr, Nesztee logika.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?