Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Már nyerőben.. Bár 2 hibát is elkövettem.. A 107-es beleasás nem volt az eredeti tervbe,és a 13,92-est meg kézzel be kellett volna kötni..Na mire leírtam vissza is pattant kicsit..
Mert trumpi néha azt mondja közvetítökön keresztül tárgyalnak irániak meg cáfolják ezt. Még az lehet egy elvárt hatalom képviselőivel egyeztetnek, próbálják leváltani a mostanit.
Nekem már nem viszket, zártam, eddig húzta a stop. 110.25. Vége van. Nyitom a DAX longot, "sokat esett". látod csdobos, 2 nap alatt változik az irány, +500-1000 -500-1000 irányban :S
Nem akartam poziban lenni a hosszú hétvégére, de azért raktam be egy certi short vételt... sajna nem kötött be.. Nem bánom túlzottan de jó kör lett volna. ez már nem tőzsde hanem teljesen kaszinó..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?