Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
105.4-en zártam is.. A shortot nem merem tartani,pedig gondolom 100 körül stabililzálódik.. Viszont aludni is kell... Ez piszok gyorsan mozog,a Nasi is elbújhat mellette.. Viszont kiszámíthatóan egy irányba..Ha vége lesz az olajválságnak,100 felettről ugyanúgy leszalad majd 70 alá,mint ahogy most felszaladt..Az indexekkel egész évben nem lehet annyit keresni,mint ezzel egy hét alatt..
Egy nagyon kics adag olaj longom volt szerdától 76-ról 100-ig akartam tartani,de túllőztem a célon,mert ma éjjel +19%-ot emelkedett,ezért 108,5-ön tudtam lezárni..Összesen 40%-ot ment szerda óta,azaz 400% profitot hozott.. Kár,hogy nem mertem nagyobb tétellel,pedig ez volt az a pozi,amit bátran lehetett tartani..Most pedig egy shortot indítottam,108,5-ről..
Amúgy nem volt itten cicaharc. Ha figyeltél, én mindig írtam: örülök, ha nyer, nyerjen a shorttal. De ezek minden szart megvesznek. Még 25-30as Vixnél is zöldülnek, mi lesz ,ha nem ennyi lesz a vix? a válasz egyértelmű: LONG. DAX-nak legalább az alsó GAP-et be kell töltenie, 4-5%, USA-ban az egy NQ 26000 újra legalább. Gyakorlatilag nagyobb hazárdjáték a short, mint a long. Mégis a shorttal nyertem, de csak USA nyitóig. Bár persze be is eshetnek, ja, dax esik, USA nem, vagy még nem. Lehet hétfő gap-el nyitnak, ami ma elmaradt, általában így szokott lenni, akkor még jobban DAX long. 24891-24640 NQ shortot lezártam, örültem, 16%ról visszabuktam 14% nyerőre, NQ 730-750-770 emelgeti az aljakat és mindig kimegy 870-re.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?