Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
DAX sentiment szüntelenül longol, csak szólok. Shortos nincs még nap közben sem. A longosok vannak beragadva, nem kicsit. És akik úgy várták a 24700-24900-ról a zászlót, mint te? Az mit csinál? SELL. DAX 24340 24250-220, ez az előző alj, addig kár longolni.
DAX esik, már -300, és nem úgy tűnik, mint ami fordulni akarna. hiába a 4h emelkedő boli (össze van szűkülve). napos lefele vezeti, tereli, ameddig úgy gondolják 24040/23920 a reális forduló, addig minek longolni? Nesztee?
Mivel a tervezett szakaszos vásárlásaimról is lemaradtam,(hálistennek) 950,900,850# Azóta volt 750-nél is..Ott azért megpróbálhattam volna egy csomagot,de nem tettem,mert még úton vagyok..Mostmá4 megvárom amcsi nyitást,mert lehet hogy azonnal leverik még vagy plusz 1 %-al nyitás után.. Aztán majd meglátjuk,hogy elindul-e egyáltalán felfelé..
12:50.. utána leszambázott laza 350-et az NQ. Örülök! Őszintén! EKB nem csökkentett 14:15-kor, Lagarde nem tudom mit hadovál. Szerintem baj van, DAX dél. Az apácák tanítása szerint: támasz 24680 NQ előszőr "pattan", de először is alá ment, alulról felülről pislogás van. NQ 24700 1h legörbített aljon pislog. 2 scenariom van: 1. NQ m5 kupolázik 24700-nél. Én imádom a zászlókat, megfigyelhetted már, mert sűrűn bejön. 24950-24600: 350/300 24700-350/300: 24350-24400 ha megnézem mi van itt korábbról. november közepi inverz fej váll. 2. "Pánikban a legjobb venni", USA nyitót megvárnám, ha 24700 körül kezd. Esik 100-200-300-at, meg kell várni az első zöldülő m1-m5 gyertyát, és long. S&P 3. kupola üti a 6850-et, 7000-ről esett 2,5%-ot? bagó. S&P a napos aljon ül, ma50-nek meszeltek. Dow Jones esett 1%-ot? NQ 5%-ot már? Szóval pont ez a problémám, hogy a másik 2 hülye még nem esett szinte semmit. HA azok beindulnak, NQ-nak game over. nem nyitok pozit. Ha valami izmos irányváltás jönne, már látnunk kellene, egy zöld kampó, ami nincs.
Hát most meg kell hogy kövesselek,és egyben köszönöm is a beírásaidat.. Végül is az döntött,hogy volt eg beutalóm bizonyos vizsgálatra 13.30-ra.. Mielőtt elindultam 12.50-kor lezártam a maradék longjaimat is.25.018-nál.. ( Fájó szívvel 150e bukóval) de be kellett látnom,hogy ez a nap sem lesz a longgé.. Amit utoljára beraktál portfóliós riogató cikket,az is helyrebillentett,pedig nem szoktam velük foglalkozni.. Szóval zártam még az utolsó pillanatban.. Most kapcsoltam vissza a telót,és látom,hogy jól beesett.. Huhhh...
Te örültél már valaha annak, hogy más sikeresebb, mint te? vagy kívántál már másnak "sikert"? Én tegnap azt kívántam csdobosnak, hogy velem szemben menjen a pozi, ami végülis bekövetkezett, de végülis én is nyertem. Az ár hullámzik, jó tanítóim mondták. Nincs vesztes pozi, csak türelmetlen ember. Leírtam az érveket, :NQ a letörést tesztelgette 25080/25000, nem jött össze, m5 letört, game over. eddig tartott a csoda, NQ 24900 körül zárt, jelenleg 24600 köré is leballagott, ritkán esik GAP-el, 24680 24700-et legalább hozná, így a jónép belongolta.
Szvsz mindig jobb egy virtuális tökönrúgás 2 pofon után (virtuális) , mint bájologni , hogy visszakeresed meg hozsannázni ha 10-1X összejön valami😂😂😂 ...és igen soxor nem árt kijelenteni a varázs szavakat NEM TUDOM. Persze lehet a brokihoz hordani a pénz had gazdagodjon , mint a legjobb kontraindink : Ja és nyugi a havi konzultációs kereted kimerült ...DD)) " Nem túl barátságos? Ez a világ nem az. Olyan tudásra akarsz szert tenni, amit kevesen tudnak. Miért gondolod, hogy tálcán fogja kínálni valaki?....Spekizésböl megélni valódi munka, amihez rengeteg tanulás és több év tapasztalatra van szükség. Türelmet, fegyelmet, kitartást igényel és épp ezért roppant kevesen jutnak el odáig.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?