Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Volt egy olyan pillanat,07.43-kor,amikor ellentétes irányú kötéseim voltak egyszerre,mert túl nagynak tartottam a külömbséget.. Nasi -1,77% long, Dax -0,8% short.. Gondoltam egyik csak bejön.. Mind a kettő bejött..🤣 Nemrég zártam Nasit 50,Daxot 30 pont nyerővel..😊
nap végén longba fordultak. nekem ezt kell megérteni fejben, hogy mitől pattannak. valószínűleg a nagyok is shortolnak, és a "dupla alj" vs. támasz zónákhoz teszik a shortok realizálását, ahonnan longolnak is, ezért van ilyen nagy visszapatt. akárhogy is nézem, a cégek jókat jelentenek. "inflációs félelmek" mit se számítanak, ha jó gyj-k jönnek, ez a nagy büdös helyzet. 25400, még mindig relatíve magas, miközben pár napja járt 24900-nál is. Longra ki kellene várni egy dupla gap-es szakadást 23820 környéki dupla aljat. szóval esés ide vagy oda, a cégek jókat jelentenek, fals öntés NQ-ban, DAX +ban maradt...
https://www.investing.com/crypto/bitcoin/btc-usd-chart ha ezt nézem naposon, hogy mekkora fej váll képződött..... 120000 fej 80000 nyakvonal = 40000 legalább 40000-ig levinné. és ha megnézem mit csinált itt 40000-nél,ez a kitörési pont. 20000-60000 /50%os korrekciós szintje ha nem is jön le 40000-ig, 60000 benne van.
na ez után a crypto és fém zuhi után a tőzsdén várható a folytatás hétfőn. áldom az eget hogy nem most csaptam bele az 5 évre tervezett long etf-jeimbe... ezt erősen ki kell már várnom beszálló tekintetében.
Szóval manipulált. 4h még tartotta, 680-ról -800-ig pattogott, gondolom kitömték magukat shorttal 770-800 között, ami a csövön kifér, onnantól már lehet esni. de a ddig amíg ők nem gondolják úgy,h na akkor essünk, esni akartok....... go, adig long a világba.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?