Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
vix tegnap már csorgott. és elég magasra visszament záróra. gyakorlatilag "kb." semmi nem indokolja a beszakadást. 4h-n az NQ izmosan lejött, majdnem a 4h ma200ig, és lefele görbül, "shortosok" beterelve.
24260 felett ha megáll, : emelkedő alj: megfogták. ha alámegy, további esés: NQ ban is. viszont NQ 25880nál zárt, ami nem jelent semmit. kijön a gyertya aljára 25400-re? és onnan leszakad? akár. de akkor meg buy the dip.
24360-ról bekockáztattam egy longot, az imateremben azt súgták, hogy "ebből még bármi lehet", de igyak az egészségükre. stop a seggben -60: 24300nál. 24360 a valód dax long kitörési pont, idáig jön le. nq 2 db 4h mozgó és kicsit lefele görbülget a4h boli, tehát rommá is verhetnék. de talán hó végi záróra jön a "turul madár" és megrepteti frodót. de ha meg nem, akkor tipli gyagyásan.
Dax : A tegnap írt uccsó támasz 500(460) alá rugdosta az árat egy sötét alak fekete madara. H4en egy dupla aljat csinálgat az ár , további támaszok ha lesz rá igény 460, 380 , ( 340 körül az 50 napos MA) 290, 250 ,150 (környéken a 100 napos MA-val) https://kephost.net/p/MjI3MDAwOQ.jpg
nq shortot lezártam, még akkor is, ha összeomlás jön. dax szerintem dupla aljról korrigál. NQ 25721-25635 close, 1 falat kenyérre jó lesz (full tőkével)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?