Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Elfogytak a vevők :D Dax momentán a hétfő hajnali nyitása óta ment 2000 pontot, 25%-ot, kb korrekció nélkül. Nem az a csoda, h most esik, hanem az, h már reggel nem esett.
Nem szeretek meglevő pozit higítgatni (kivéve sokévesre tervezett, rekordalacsony áron vett részvények) de most daxnál 10k-nál nagyon viszketett a tenyerem. Végül nem nyitottam, de gratulálok annak, aki benyitotta, írta itt vki lent, h per pill 10ks dax short ajándék, igaza volt / lett.
Törölt felhasználó2020. 03. 25. 11:35
A következő hónapokban,daxot 5000 köré vagy alá,Dow-t,7000 köré vagy alá várnám,3-4 havi gyertyából. Napon belül a megbízható gyertya kombinációkat érdemes lekereskedni, mind két irányba ,nem találgatva,hol lesz az adott szakasz aktuális alja vagy teteje. Attól,hogy van több hónapra félretett pozi,még lehet napon belül kereskedni,mind a két irányt ,ugyanabban az instrumentumban.
Sőt, később jött egy újabb görög filozófus, aki azt állította, hogy Herakleitosznak nincs igaza, mivel "már egyszer sem lehetséges ugyanabba a folyóba lépni!"...:))... (na ezt nevezem én a bölcsesség igazi szeretetének)...;)
Igen...:))... ez pont olyan, mintha 100 embert megkérdeznél, hogy szerintük bele tudnak-e lépni kétszer ugyanabba a Dunába... minimum 99 már mutatná is közülük, hogy naná, figyelj csak!... egyszer.... oszt még egyszer... mi ebben olyan rafinált??...:))
re:... #29: "Az ember soha ne akarja mindkét lábával egyszerre tesztelni, milyen mély a folyó." (WB)
Engem inkább az érdekelne, mi a fene történik olyankor, amikor az olaj zár 23h-kor 27.6-on majd 3 órával később nyit 30.75-ön. Ilyenkor kinek éri ez meg?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?