Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nyilván lehet össznépi shortpartyt is indítani, jegybankok versenghetnek, hogy ki mennyivel tudja lentebb nyomni az árakat, ki mennyi ideig tudja a lufit a víz alatt tartani, de attól tartok a károk enyhítésére meghirdetett mentőcsomagokat azonnal lehetne többszörözni. A korona válság szerintem 2008-2009-estől is nagyobb gazdasági visszaeséssel fog járni, nem beszélve az elhúzódással járó bizonytalanságokról, és a hullàmok szàmáról.
Nem a kedvencem a módszer, de medvepiaci ralliban, 20-25%-os pattanások után ,(3 nap,!!)alatt, miközben csőstül dőlnek a fundás rossz hírek... Megkockáztatom.
A piacokat egy egészséges szintre kell visszahúzni, hogy a büfik a papírjaikat minimális buktával pénzre válthassák, ezzel biztosítva maguk, és cégeik fennmaradását.
Biztos a tudatalattim:)................................ Nekem nincs nyitott pozim jelenleg. Nyitottam - zártam ma többször, ott ahol érdemesnek láttam. Bár a támaszok délelőtt úgy elpattantak mint a ropi. Pislogtam ma eléggé a mozgásokon. A délelőtti Dax nagy halál egyenlőre shortos csapdának tűnik. Azonban így is csak egy akasztott emberre futotta. Péntek lehet érdekes.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?