Az, de ez a papir nem az a mutyisztan ami a tobbi volt , 6 ev alatt nem mutyiztak meg, azaz meg mutyiztak csak a befektetok karara. Es azt hagyjuk hogy a reszvenykonyvben kik szerepelnek, masik 20 reszvenykonyvben is benne vannak. De komolyan kerdezem , szerinted mennyi kellenne legyen az arfolyam hogy az akkori erteket visszaadja, es lesz szerinted annyi? Illetve jelen allas szerintem ha mutyika is lenne , mernek a mutyikak mutyiztatni valasztas elott? Ugy repulnek ebben a papirban az evek mint 8 osztalyos suliba . Lassan ez is kozepiskolas lesz😂
6 éve figyeli mindenki. Nézd engem nem érdekel milyen álomvilágba élsz, de ajánlom hogy nézd meg jobban azt ,hogy a csoda cég mibe “utazik”. Tudod sokan beleképzeltetek sok mindent ebbe a cégbe, pedig az elmult 6 ev pontosan bizonyitja hogy nem tobb , mint egy atlagos IT ceg. De szive joga mindenkinek azt hinni amit akar, de ennyi ido alatt azert mar a gyerekek is rajottek volna hogy meglettek nyomva . Bar a ceg mindvegig azt kommunikalta ami jelenleg lathato , kiveve a 210ft,csak nagyon ugyesen sakkoztak olyan emberekkel akikre lehetet egy viziot epiteni. De az is meglett magyarazva hogy direkt mutatnak mast mint ami van, hat 6 eve jol csinaljak akkor😂 Ha ez lesz 210 forint egyszer , szerinted mennyi a realis erteke mai gazdasagi adatokkal nezve a 6 evvel ezelotti 170 ft hoz viszonyitva? Tegyuk fel holnap 210 ft lesz, mi a valos nem szamszeru erteke a 6 evvel ezelotti 170 hez!? Varom valaszod !! Vagy inkabb ugy kerdezem , a 6 evvel ezelotti 170 ft arfolyam akkori erteke ami volt, most mennyinek kellenne lennie az arfolyamnak hogy CSAK AZ AKKORI ERTEKET MEGKAPD, nyerorol ne is beszeljunk!!!
Szerintem te mint jelenlegi felügyelő a templomba kicsit elvagy tévedve a cégnek a tevékenységi köreivel. Mielőtt okoskodnál, járd körbe alaposan azt , hogy a papírod mivel IS foglalkozik, mert így elég tré lett a beszólásod.
Ipad árús deltánál már kapható az uj ipad 😂 A templomosok érzik a lényeget az első sorban?-amikor “it eszközök kereskedelemről” beszélünk, akkor még úgy sem tudnak még mindig kijózanodni?😂
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.