Egyik cégnél vettem 5k-t, másiknál 6,5k-t,amit határidőre át is kötöttem,annak a prompt lába mégegyszer megfordult,azaz 13. Az együtt 18k,kispajtás, nem 17.
Maradt 6400 db tiszta vételi forgalom.Senkinek nem volt 2000 db-nál több.
Mindkét brókert felhívtam, egyiküknél sem dolgozik az unokatestvére.
A kör bezárult,vesztettél. Ócska kis provokatőr vagy, de küldd el treffnek a listát, ha tovább akarsz égni...
Mi vagy te, valami szabotőr? Azt még el tudom képzelni, hogy te vagy a nagyban eladó, vagy közöd van hozzá, de hogy a projekteket is már előre látod, hogy nem lesznek rendben...
Egyébként mennyi lett a záró? Az, hogy visszajött 8000-ig azt sejteti, hogy egyenlőre elfogyott az eladó eladásra szánt pakkja, vagy csak rájött, hogy ez nem működik.
értem én, csak az a baj, hogy ez egy anonim fórum, ahol mindenki annyi néven regel, amennyin nem szégyell :(
tehát mi nem fogjuk megtudni soha, h neked van igazad, vagy formernek...
hidd el nem szokásom a feszkó de ha egyszer látom hogy mi mennyit kereskedtünk le akkor szúrja a szemem former kamuzása, ennyi. Pedig nem vagyok egy ideges típus de ami sok az sok.
Na ez volt részedről a blöff, vagy bejön vagy nem? 17k mi? Ha adsz egy email címet elküldöm a kötéseinkről szóló igazolót. De ha megkapod és hiteles akkor vállalod hogy itt mindenki előtt elismered hogy kamuztál?
Ennyi az egész. Vállalod vagy sem? Becsületemre hogy elküldöm nem csak neked hanem egy valakinek akit a fórum kijelöl. Csak hogy tisztázzuk ki kamuzik ki nem.
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....