A beszámólot nem néztem, de Te mint profi biztos tudod...Látatlanban nem nyilatkozom, nem vagyok politikus...Komolyan nem ismerem a Nyomda " számait" ...de a Zwackét sem tudom, ...Amúgy ha megnéztem volna mondanék valamit, ami ígéretes a Zwack exportja is megindul mégjobban...
Anélkül hogy politikai állásfoglalást tennék a Zwack osztalékpolitikája kiszámíthatóbb mint a magyar gazdaságpolitika!!!😉de a Zwack gazdálkodása, cégvezetése , vagyongazdálkodása, is jobb mint álatában a magyar gazdaságpolitika.Anélkül hogy nemzetilen lennék meg kell állapítsam hogy a cég testületeiben több külföldi is van...ami a cég befektetőkkel kapcsolatos MINDEN profi megnyilvánulásában is látszik.
Törölt felhasználó2018. 07. 12. 12:37
2018. július 16. (E-7. nap): A Budapesti Értéktőzsdén az osztalékra jogosító részvények megszerzésére irányuló tőzsdei ügylet kötésének utolsó napja. 2018. július 18. (E-5. nap): Az osztalék fizetéséhez kapcsolódó tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja. Osztalékra az jogosult, aki e nap végén a részvény tulajdonosa. 2018. július 25. (E. nap): Az osztalék fizetésének kezdőnapja
Szerintem nem ezért v. nem elsödlegesen ezért kerülik el a spekulánsok.A spekulánsnak nem számít semmi más csak viszonylag rövid idötávon a profit, AZ árfolyamnyereség. Mondjuk a forgalom megélénkülne Ami szerintem mindenki érdeke, nagytulaj, kisbefektetö stb.
Zwack részvény