bocs, csak rossz napom volt -:) Nem is néztem ki írta -:) És nagyon sok mindenkire hallgatok -:) Főleg, aki nem a személyemet minősíti (azt nem hagyom és válaszolok -:)))), max a témáról beszél...És nem is ismersz, így merész.. Nem a személyedet minősítettem, ahanem amit írtál. És azt szokták mondani, hogy az okosak egy témáról beszélnek, mások egymásról -:)))) De mégegyszer ezer bocsánat, bár azok utám, amit nekem írtál személyesen..... hát, lehet nagylelkű vagyok -:)
Amúgy meg úgy is elegem van, mert egy fickó meg azzal szórakoztatott, amikor jüttem a szaunából, hogy grafikus és 27 kiállítása volt, le akar rajzolni, mondtam fél milla -:))))) úgyhogy mára elég, beszéljünk a zenéről -:)
jó napot vagy további szép napot -:)
Amúgy meg úgy is elegem van, mert egy fickó meg azzal szórakoztatott, amikor jüttem a szaunából, hogy grafikus és 27 kiállítása volt, le akar rajzolni, mondtam fél milla -:))))) úgyhogy mára elég, beszéljünk a zenéről -:)
jó napot vagy további szép napot -:)
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))