vitorlázás, igen, csak az még egy kicsit unalmas, lassú, márha nincs vihar, és amúgy sincs meg a vitorlásvizsgám, mert szemtelenkedett velem az oktató, többek között kirakott a partra a hajóból, és elvitte a kocsikulcsomat, mindent, ott ültem tétlen, és nem tudtam Bp-re se visszajönni, hát szétvetett a méreg, folytaka könnyeim, azt hittem behúzok neki egyet -:), szóval szörf..... bár azóta kirúgták, de még élénken él az emlék, no egy kis vihar Nektek, herceg:
Thunderstorm: We die as we dream (alone) link
Törölt felhasználó2008. 04. 24. 20:53
Előzmény:
törölt hozzászólás
Lehet valaki még nem ismeri. Nagyon pörgős!
Outcast - Hey Ya link
ok, kösz gepida, bevallom, ezt láttam meg először, a lustaság... de ti mindig kiegészítitek -:))))
Törölt felhasználó2008. 04. 24. 20:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
te herceg, mi az a muhaha, az nevetés? csupa nagy betűvel? No, mindegy, igen a balaton gyünyörű mindenhogy viharban-napsütésben, azért szörfözés közben sem csúcs érzés a vihar, hirtelen nagyon kicsinek érzed azt a deszkát, magadat... -:) a repcsi meg, úúúú, nem is szállok rá egy ideig -:) viszont, ha lezuhan és netán túléled, akkor kivülről nézheted addigi magadat, 2. születésnap -:))))) az jó, dupla ajándék -:))))
Törölt felhasználó2008. 04. 24. 20:38
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha már Stalone akkor csakis a Roky IV.
Eye of a Tiger link
hú, ez tényleg jó herceg, a riders on the storm; hogy hogy itt jársz, ahol a madár se jár???? -:)))))))))
..... néha szeretem a vihart -:))))) derű után a borút, pláne, ha látom fentről a Dunát - van hangulata... -:) nem nagyon láttalak téged zenélni.
Elég kriptai a hangulat, persze miattam -:)))
na, mindegy, úgy látszik még sem lehet mindenkit pótolni (a többieket), pedig más meg pont ezt akarta "belémverni"... Most aztán igazdojon el az ember lánya... -:)
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))