Play dead (aggódom)
Darling, stop confusing me,
With your wishful thinking.
Hopeful embraces,
Dont you understand?
I have to go through this,
I belong to here where no-one cares,
And no-one loves.
No light no air to live in,
A place called hate,
The city of fear.
I play dead,
It stops the hurting.
I play dead,
And the hurting stops.
Its sometimes just like sleeping,
Curling up inside my private tortures.
I nestle into pain,
Hug suffering,
Caress every ache
Haaaat Vivid , ha talalkoztunk mar, akkor tovabbra sem tudom,hogy ki vagy, de ha nem talalkoztunk meg , akkor tudom,hogy ki vagy ! :-)
Liszt azert a legjobb mert, Nekem az :-)....meg kell hallgatni a 12 transzcendens etudjot, a zarandok evek 1-2-3 fuzeteket, a zongoraversenyeket, a H-mol szonatat, stb. Kitol lehet olyat hallani mint a tell vilmos kapolnaja, vagy a villa d'este szokokutjai, vagy a 104-dik petrarca szonett, Obermann volgye, a genovai harangok, a forras mellett, a dante szonata ?!.......es sorolni lehetne meg. Nekem ezert a legjobb.
szívesen, csak azt sajnálom, hogy, ahogy pl. a Reuters-nél itt nincs egy rövid összefoglaló, 10 mondat kb. (mondjuk ott is csak angolul), a főbb paraméterekkel, és a kép tartalmáról vagy az indíttatásáról, az csúcs... kép és adat
JP, csak egy kis szössszenet, a családunkban már szájhagyomány, hogy 6 évesen az írtam egy dolgozatomban, hogy: Liszt Ferenc híres zongorÁSZ a zeneakadémia őse.... és most felnőtt fejjel megerősíted 6 éves kori írásomat?!!!
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))