Brando!Igazad van,de sajnos nem a műveiért kapta...pedig nagyon megérdemelte volna!Ezért nem hiszek az Oscar díj odaítélésének semlegességében és szakmaiságában!:)
JP, háááát, vividdel lehet, hogy nem találkoztál, de velem igen, virtuálisn mindenképp, úgyis tudod :-) Na, ez a zene meg csúcs, köszi, fülig ér a szám :-) A K.333 külön tetszik, a Mozart-ra szavak nincsenek :-)
Koszonom Vivid kedves ajanlasodat. Sikerult 2xes megleptest okoznod vele: eloszor is mert vividdel meg nem talalkoztam, masodszor meg a Harnoncourtos verzio tenyleg nagyon "allat"....nem gondoltam volna ,hogy ilyen jol tud a regizene egyuttese elen. Nem a kedvenc eloadoim koze tartoztak.
Szep napot ! Reemelem ezzel link sikerul is olyat szereznem
Vaisto !
Az eletem nem sikerult; ... zongoramuvesz, karmester, zeneszerzo nem lehettem.....ezert lettem tozsdespekulans ! :-)
kicsit jaratos vagyok komolyzeneben, de nem tobb.Liszt a legjobb, de attol tartok, Chopin szebb nala :-)
Es ha mar hoeses, akkor legyen hofuvas is :-)
Garantalt eloadasban; link
HIhetsz. Csak az idei életmű oscart kapta meg, mintegy vígaszul.
Jelölték párszor, de sokkal többször lehett volna (jó a rossz és a csúf, Volt egyszer egy vadnyugat, Volt egyszer egy Amerika, Misszió, Szicíliaiak klánja, Profi, Nevem: Senki, és még vagy egy tucat)
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))