Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 06. 07. 20:45

www.kravmaga.hu  

Képzések, önvédelemi tréningek vezetők részére. Autós, utcai, zárt teres támadások elleni védekezések.

Bővebb információ:

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 06. 08. 12:46
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
fade: de most nem is volt szó arról, hogy aikidó küzdősport lenne. Nulla, azaz nulla versenyszellem jellemzi. ÉLETFORMA!
Törölt felhasználó 2007. 06. 08. 08:52
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Elöző UFCben aztán minden engedve volt. Ha csuklot akartál törni hát hajrá.

Enyhén szólva nemsok aikidós volt első 10ben.....

Ennyit erröl.
Törölt felhasználó 2007. 06. 08. 08:10
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
az aikidót életmódnak "hirdetik"

Tök igazad van jobb mindent megelőzni.
Egyébként semmit sem bírsz egy évnél tovább csinálni, ha nem szellemülsz át rá.
Törölt felhasználó 2007. 06. 08. 06:04
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Qrva sokat érsz vele a nyockerületben. :( A patkányoknak nincsen harcmodora, de van falkaszelleme és sunyisága, bicskája.
Eszembe sem jutott sohasem verekedést tanulni, persze olyan hülye szöveggel találnak maguknak tagokat a "harcművészetet" oktatók, hogy meg kell magadat védeni... Kitől? Lassan 50 éves leszek, de soha, senkit sem támadtam meg és engem sem akartak megtámadni. Elég volt a testalkatomat, széles váll, izmos karok, 110kg meglátni, és valahogy sosem kellett félni támadásoktól. Persze mindenfajta verekedés-tudomány nélkül is úgy kell viselkedni, hogy ne adjunk lehetőséget a belénk kötésre.
Törölt felhasználó 2007. 06. 08. 02:29
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Csak azért írtam be ide aikidót, mert általában csak a harcias küzdősportok adhatók el.

Meg biztos az irigység beszél belőlem, mert huszonévesen már nem tudnám megtanulni a nyakamba venni a lábam :) (nem krav-ra gondolok)
Törölt felhasználó 2007. 06. 08. 02:26
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Nem tudom mit kezdene egy aikidós egy thaiboxossal. De tényleg nem tudom.
Korábban edző mesélte, hogy judos mesterrel egymásnak rugaszkodtak egyszer. Azt mondta, ha nem dobásokat használt esélye sem volt judos ellen. De dobások ellen meg judosnak nem volt esélye. Valószínű a thaiboxoló vehemens letámadásával gondban lenne. De ha fogást találna az aikidós és lehetne törni, akkor első úton csukló, vagy nyakcsigolyatörést vinne be. Ha az aikidó mint harcművészet engedné.
Törölt felhasználó 2007. 06. 08. 00:55
Előzmény: #8  Törölt felhasználó
Keress rá youtube-on a "systema" kifajezésre... Szerintem ez még hatékonyabb, mint a krav.
Törölt felhasználó 2007. 06. 07. 22:36
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
ja ahogy hallom puskacső ellen a kravmaga ér messze a legtöbbet. :)
Törölt felhasználó 2007. 06. 07. 22:36
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
szerintem jólirtad az aikidó szépséges és gyönyörű harcművészet. Az egyik legszebb.

A ThaiBox más. Én amit tanultam azt nem nevezném művészetnek bár sokan anno olyan szinten, mentális szinten űzték/üzik. Én egy hihetetlenül hatékony, hogy kell a másikat a lehető legrövidebb uton agyonverni rendszernk nevezném.
Nem véletlen a K1esek fele MuayThaios, ésha K1et nemtartod mérvadónak akkor ott az UFC.... hány aikidós van az első 10ben? és hány MuayThaios?

de erröl itt nenyissunk vitát más forumokon már 1001* kilett tárgyalva.
Törölt felhasználó 2007. 06. 07. 22:21
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
az erő nem minden, igaz egy puskacsővel szemben olyan mindegy :)
Törölt felhasználó 2007. 06. 07. 22:18
Pécsen van képzés?

Anno ThaiBoxoltam de már 4éve semmi és vmi rémisztően lepukkantam. KravMaga meg kifejezetten tetszik brutális erönlét nemcsak 1vs1.... :)
Törölt felhasználó 2007. 06. 07. 22:13
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
egy kis lenyűgözésnek, hogy az aikidó szépsége is elragadjon mindenkit:
link
Törölt felhasználó 2007. 06. 07. 21:50
Előzmény: #2  matgab
:))))

ezt hol lehet megrendelni???:)))
matgab 2007. 06. 07. 20:58
Van külön csoportosan rendőrségi csapatok által elkövetett terror elleni védekezés is felépített programban?

Topik gazda

kravmaga
4 3 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek