20.00-nál is van egy kis bibi, de azt ideális esetben a 18.50-el együtt fogja bepróbálni... (valszeg egyszer-kétszer le is fog róla pattanni, mert ott már egyre erősödő short-attak fogja várni).
Senkit nem erdekel a folyamatos frocsogesed :-) tovabbi jo masokkal foglalkozast ebben profi vagy masban nem. Itt befejeztem veled a tarsalgast nem kell utanam jarkalnod egyik topikban sem. Szep napot.
Légvárakat gyártasz XD Nulla teljesítmény negatív rekord :AW 4ig wc... A walliszban jó referenciákat mutathat a szla hiszen ékkő :-))) Objektív meglátással nem mondja az ember hogy jó az ami mindig zakózik ,csak ha rálőcsölne vkire valamit. Lenézed a többi papírt ahol pénzt keresnek a befektetők ,ez irígység. Aknamunka 0-24 órában toljuk : AW na ott az élet/halál , és milyen szépen lopnak a dolgozók szinte iskolapélda . Ja elfelejtettem te levelezel folyamatosan velük és tanácsokkal látod el a őket (kár hogy nem figyelnek rád) , na erre mondják : a kutyaugatás és a szamárbőgés nem hallatszik az égig :-))))))) Én nem szeretnék ilyen profi befektető lenni
Ne zavarjon teged mas vetele de lathatolag rendszeresen ezekkel vagy elfoglalva.Persze,ha nincs mibol kereskedni akkor ertheto.Foglald el magad valami hasznos dologgal.AW+ topik nagyon erzekenyen erint teged :-)de legalabb nem unatkozol. Szep estet.
" valótlant " én nem állítok , aw+ topdumatopik nyerő ,ott az ész ,hét üres faluban nincs párja . Hallgatni bölcsebb lenne ,főleg egy 23,3as profi vétellel . Sok siker kiséri az utadat :-) Stand Up
Orulok,hogy kovetsz minden topikba :-) ismet nem talalt mert koze nincsen az AW-hoz.Ez egy speka vetel es a merteke is ennek megfelelo.Remelem ez nem zavar de mielott valotlant allitasz,elotte megkerdezhetsz.Az en dontesem az en penzem de ezt is leirtam ide elotte.
Wirecard