Pont úgy van ahogy írtam! 100 körül már nem adták, már akit lehetett kiráztak! most emelnek az árán, persze ugyan az a cél, kirázni azt aki nem biztoskezű, és amikor már mindenkit lerendeztek akkor jöhet a :200-300-400-500
igen érdekes lwezs otp 300ft on még az is lehet én is veszek ,amugy otp vel mindig nyertem,de a molt mindig megláttam az alját és a tetejét igaz nem játszottam meg de sose késö
Lefele ugyan úgy tudunk kereskedni mint felfele, nincs azzal gond ha jön a medve, már alig várom hogy legyen újra 3000 OTP :-) Jón hát az ételt nem dobjuk ki de nem eszünk 5 napos kaját:)) a középkort én sem értem, az Állampapír annak való akinek rengeted a pénze és nincs semmi ideje mert a további pénz kereset leköti! de aki ide ír annak van ideje! a tenyere jól érzi holnap emelkedés lesz, de vigyázni mert most sztandard előtt nem csak úgy tud kirázni hogy leönti, hanem úgy is hogy ad 20-30%
nagysrészben igaz ,amugy vot államkötvényem aztán tözsdére vittem hát el is ment aztán ,fordult még jo hogy kitartottam,,de mi lesz a vége ? állampapper azért jo mert ha tözsdével gáz lesz akkor,mert elébb utobb ,zuhanás lesz de lehet jövöre de az is lehet csak 3-5 év mulva.
Most elindul a jövő héten biztosan megy 150ig, de szerintem az egész tőzsde emelkedni fog, 2-3-4 napig, aztán meglátjuk merre az arra? De nem álom meg hogy ne jegyezem meg! amikor a tőzsdén a konzervatív befektetést reklámozzák meg magyarázzák na az már mindenek a teteje, fetrengek a nevetéstől, pont a tőzsdén ilyet mondani hogy állam papír, úgy látszik vége annak a topiknak, a másik meg azt írja hogy vissza a középkorba, na az se semmi, 21 század fogyasztói társadalom, a másnapos étel megy a kukába! a fűtés klíma télen nyáron egyforma, kocsibeállónál a hó eltakarítás nem az én dolgom bekapcsolom a fűtését és elolvad, csak azt akarom mondani aki korpa közzé keveredik azt megeszik a ...................
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.