A kiskutya csak nem írja oda hogy amikor opusban azt írtam hogy esés akkor 680volt a papír, és 430ig eset! ez a baj hogy nem mondanak igazat, mérnem azt írja hogy opusban is szólt előre hogy esés lesz.
Meglátjuk:)) ha tudtam volna hogy az út végén semmi nincs egy sort nem mertem volna írni:)) így utólag sima speki rali volt, rosszabb lenne ha meg állna az esés 86nál mert akkor ott szépen kitömnek mindenkit és aztán engedik le, 45re, ha hamar eléri az 50körüli szintet akkor kevesebben ragadnak be és akkor gyors lehetne a vissza pattanás is, ha viszont magának lesz igaza akkor nagyon sok ember bukik és gyötrelmes lesz a visszatérés.
Ezek profik nekem is van tanulnivalóm tőlük!! watson
szombat, 13:49
előzmény: #79538 marslako2
Én elhiszem ezeket a szavait: "a cég el sem kezdte keresni a megmentőt", "tárgyalásokat még nem indítottuk meg. Szeretnénk túl lenni a közgyűlésen", "nem tartalmaz semmilyen eszközt", "zéró árbevétel, zéró nyereség" :D
13válasz erre
Folytatás: "Ha azt feltételezzük, hogy végül a GE Capitalnek fizetett 196 milliárdos vételáron, vagy legalábbis az akkori 1,7-szeres ár/könyv szerinti érték mutató mellett sikerül értékesíteni a bankot, akármelyiket is nézzük, azt kapjuk, hogy a Magyar Telekom és az Elmű között az 5. legnagyobb piaci kapitalizáció lehetne a Budapesti Értéktőzsdén a Budapest Banké. Nem tudjuk persze, a bank hány százalékát vezetnék be a tőzsdére, és a tőzsdére lépés nem válaszolná meg a legfontosabb kérdést sem: akár kisebbségi, akár többségi tulajdonosként vajon ki kapná meg a döntő befolyást a bank felett? "
Egy portfóliós cikk tavalyról. Ebből másolok: "A koncentrált kereslet és a viszonylag merev kínálat találkozásának nehézségeit logikus módon egy tőzsdei bevezetéssel hidalhatná át a kormány. Ezzel óriási szolgálatot tennének a magyar tőzsdefejlesztés az MNB elnöke által is felkarolt ügyének. A témáról Varga Mihály miniszter a Reutersnek ma annyit mondott: a Budapest Bank privatizációja továbbra is előkészítés alatt áll, a kormány keresi az optimális értékesítési formát, beleértve a tőzsdei értékesítés lehetőségét is. Kicsit késői, de nem rossz ötlet. Varga Mihály egyébként valamiért másképp látja az idő szorítását, mint mi: szerinte ráérnek a választások után döntést hozni." Lehet kicsit erős csak elgondolkoztam.
Vissza olvastam exet csak ilyeneket találtam meg még durvábbat:)) Minden esetre ő azt mondja hogy a cég nem is keres befektetőt és ő hisz nekik mert ezt mondták.
WALLIS RÉSZVÉNYESEK IDE.