A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Hát ez az.. valaki(k) dobálják. Ha szar lesz a jelentés, akkor azok, akik már tudják a számokat. Pénteken is közzétehette volna már, lett volna idő megrágni. Azért vagyok csalódott, mert kva jó a hangulat, ez meg semmi erőt nem mutat. Valami nagyon nem kerek.
Mehetnének vészmsdárkodni az ANY-ba a MOL-ba, a CIG-be, Masterplastba,, és sorolhatnám.Korrekció van a részvényben, de ne távolódjunk el a valóságtól. Valószínűleg politikai okok miatt húzzák a GVH vizsgálat lezárását. Az eredmények is jönni fognak, azokat várja a piac.A gyárak épülnek logisztikai cégek kilátása jó. Ha ez a részvény megindul nehéz lesz komolyabb pakkokat venni.Most kell venni a látszat bizonytalanságban.Ja én hosszabb távra , nem 3 órás rallyra jöttem.😁
Komolyan mondom aki azt hiszi,hogy bárki bele szólhat a posta biztosító dolgaiba azok nem ebbe az országba élnek? Emlékszem, hogy járt simicska aki izmozni akart!!!
Nagyon megnőttek a külső és belső kockázatok.(DE, Automotive, forint, költségvetés) A jelentés alapján majd eldöntöm teszek-e újra zizit ide. Akik 4000 fölött beszálltak idén, semmit nem kerestek.(sőt!) Véletlenek nincsenek. Tavasszal 4400-ra várták páran, meg felkészül 5k, ők hoppon maradtak. Tévedtek. Nem kicsit. A tények makacs dolgok. Ha meg ne adj Isten még valami vizsgálat is beesne Posta ügyileg.... Ide spex pénz kellene és gyorsan! Visszarángatni 4000 fölé, különben jön a mumus.
Szenved az ipar és a kisker is. Nem lesz egy erős jelentés. Személy szerint látok potenciált a Waberers-ben, de nem idén. Talán 1, de méginkább 2 év múlva. Hátha sikerül majd elnyerni. a BMW-t meg valamit az aksikból is, illetve a fogyasztás is majd ha újra felfut. És még minidg kérdéses a biztosító finanszírozása ha jól tudom....és a raktárra sem kapott támogatást. Pár hónapja eladtam, ami volt, szóval most nem vagyok benne érdekelt. Én most pár hónapos időtávon max akkor tudom elképzelni, hogy legyen emelkedés, ha az egész BÉT emelkedik.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link