A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Az szép! Néztem én is, hogy MOL vagy ez, de tavaly MOLban gépészkedtem, sikerült csinálni egy picivel több, mint 20% feletti hozamot, de azért megizzadtam.. Itt nyugisabb lett volna. (Volna...)
Türelem kell hozzá az biztos. Nagyon beragadt 3900-4100-as zónába. Én végig jöttem vele , 2300-tól 4.000 -ig, majd egy jó részét dobtam tavasszal, most visszajöttem, de pont akkor volt egy nagyobb vételem 4.000 Ft-on, amikor beborították, órákon múlt, hogy nem tudtam még jobb áron visszaszállni, de bízom benne, hogy pár hónap múlva ez már nem is fog bántani.
Ha jól belegondolok az új tulajdonosok 3800 Ft-nál szálltak be, ha lesz még egy új tulajdonos, akkor az biztosan nem ezen a szinten kapja meg a részvényeket.
Azt, hogy egy uj tulajdonos varhato, aki fizet x osszeget, es kap erte reszvenyt. Ugye itt az a nem mindegy, hogy milyen aron es mennyit kap, illetve lesz e rajta valami kitetel, ami nem engedi eladni neki bizonyos ideieg. (Lock-up). De befekteto is ugy jon ha csalogatjak, kecsegtetik. Ha latja az jovobeni uzleti terveket es a varhato eredmenyeket.. szerintem ez pozitiv esemeny lesz. Amugy altalaban fel szoktak rantani az arfolyamot rv nyomtatas elott.
A profit warning teljesen jól jelzett előre, a jelentés a várakozásoknak megfelelő. Ha az eladások a közelmúltban ezért történtek, elkezdik majd szépen visszavenni. A cég nagyon jó.
Most úgy tűnik, hogy 1-2 év múlva brutális pénzügyi rekordok fognak érkezni. Ám azt még nem tudjuk, hogy lesz fizetve a posta bizti :) valszeg rv nyomtatás lesz.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link