A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
A jelenlegi piaci helyzethez képest nagyon jól haladnak! "Kedvező jövőkép
„Hiszek benne, hogy a Waberer’s eredményessége rövid és hosszabb távon egyaránt
kedvezően fog alakulni A 2024-es üzleti évre tervezett pénzügyi eredményvállalásaink
teljesíthetősége mellett sikerült leraknunk a jövőbeli növekedés pilléreit, és lépésről lépésre
haladunk előre stratégiai céljaink elérése felé, miszerint 2027-re a közép-kelet európai régió
első számú komplex logisztikai szolgáltatójává válunk. Olyan akvizíciókat, beruházásokat
zártunk le, illetve jelentettünk be az elmúlt hónapokban – legyen az a stratégiánkba illő vasúti
logisztikai, regionális, vagy biztosítói akvizíció, illetve saját raktár logisztikai központ átadása -
, amelyek új növekedési lehetőségeket jelentenek a Waberer’s Csoport számára” – tette hozzá
Barna Zsolt.
Ezek a tényezők az elkövetkező években egyre jelentősebb mértékben tudják támogatni a
vállalat teljesítményét. A menedzsment 2024-re vonatkozóan továbbra is fenntartja az év
elején publikált várakozását, miszerint a Csoport a 2023-as évhez hasonló nagyságrendű, 40
millió euró feletti EBIT teljesítményt vár."
7 perc kb és kint a jelentés. Nagyon ügyelnek most, hogy ne legyen mozgás a piacon :D Kíváncsi vagyok, hogy a közzététel után milyen gyorsan fog mozdulni az árfolyam, biztos lesz olyan gyorsolvasó, aki pár másodperc alatt már értelmezni tudja...
...amugy sok kamikonos ismerosom van..s ezeknek sok kamionja parkol....v hol a balatonkorul....azt mondta igen durvàn nincs fuvar...bocsi akit megbántottam...ezt hallottam.
Gratula! Szoktak stoppokat kiütni önkötéssel, persze akik közben bent állnak a könyvben, is jól járnak. Csak egy tipp volt, úgysem fogjuk megtudni soha, hogy mi volt.
a tagnak már a második ilyen megnyilvánulása volt ez. Igaziból egy dolog miatt ugrok. Ha valaki undorító módon politizál, de az sem tetszik, ha valaki oda szarik, ahonnan korábban evett.
egyébként ebben benne van a 3500 is, utána lehetséges, hogy HS alakzat alakul ki, ami után a csatorna túlfelét is megüthetjük. Ám én inkább oldalazásra számítok, mivel cég érték van, az eredmény akadozik az ipari teljesítménnyel összefüggésben. Mindezeken fölött kimondható, hogy továbbra is egy masszív emelkedő trendcsatorna tetején tanyázunk egy jó ideje. Ahhoz képest egész baráti a helyzet és sokatmondó, hogy nem csapták le.....
valszeg valami bróker mutyi volt, s odáig nem ér el a kezük, de köszi! Egyébként két hónapja tettem be ezt a chartot. Van meglepetés? Mi a háborgás alapja? Minden ott volt, csak észre kellett venni. https://invst.ly/15ze2m
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link