A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
ez tény én is igy gondolom akinek ráérös megveszi és vár ,máshol meg spekázik ,ki mit akar.ha nem ér rá figyel és ha megindul valami miatt gyorsan belevesz.
A Masternek is volt olyan időszaka, amikor 2800-ig húzták, aztán lement 2200 környékére, és oldalazott, aztán elindult. Szerintem ez is így lesz, de majd látjuk.Akár a 4000 is benne lehet év végére😀.
Érdemes TBSZ számlára gyűjtögetni, mert hosszú távon profitálni lehet a Waberer's felépüléséből. Aki így dönt javaslom neki, hogy ne nézegesse napi rendszerességgel az árfolyamot, mert néha kiábrándító a forgalom meg az egyet előre kettőt hátra folyamat. Amikor èves távlatban nézzük ,már sokkal jobb képet fest a történet.
attól tartok , hogy igen ! Nekem korábban volt többször is én nem mertem vele 4K fölé menni vele , lejjebb adtam . Jól menedzselik a céget és jó a körítés ez simán rátett az árfoly. + 1,5K-t !
master valóban túlértékelt ! A nagy hév és lendület vitte fel ! Illetve azt azért tudni kell , hogy a vezetősége Dr. Kalliwoda segítségével mindent megtett ( spekuláció ) hogy erre a szintre felhúzzák . Nyilván nem 500 Huf-os papír de nem is közel 5000 Huf -os SEM ! Valahová 2800 - 3500 Ft / rv. között van a reális ára .
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link