A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Sajnos az elkövetkező időszak megint bizonytalannak tűnik. Ez biztosan kihatással lesz a Waberers működésére is, és aligha pozitívan. Ha nem is a márciusi mélypontig, de sajnos benne, hogy visszamegy az árfolyam 7-800 környékére.
Szerintem nem volt meglepő, én számítottam rá. Egy-két nap minimál forgalommal esett. Az eladók megjelentek nagyobb pakokkal 1300 alatt. Ki is szedték. Még párszor szerintem eljátszák ezt 1200 és 1340 között. Tudatosan. Utána 1500ig elmegy szerintem szeptember végéig simán.
Folyamatos a gyűjtögetés, de figyelnek, hogy mindig legyen feljebb nagyobb eladó mennyiség, de csak pár 10 ft-on belül. Szetintem még pár nap és még jobban felpörög. Bejelentést várok. Akár a régi cigesekről.
Igen, sokszor a kívülállók jobban megérzik a dolgokat, de hát kibicelni mindig könnyebb, és a felelősség sem az övék, hanem a tied. Na, most már 1200 ft. felett van a részvény.
Persze, utólag bánja az ember, de a jelenben mindig nehėz a döntės, valószínűsiteni tudunk maximum. Bármi lehet mėg, de ha kitudod várni, meglesz a cėlárad is.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link