A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Amit nagy problémanak latok az hugy nem tettek kozze meg a mult evi beszamolojukat sem. Ezt mindenkeppen a felugyeletnek azzal kollene szankcionalni hugy kitiltjak a tozsderul. Vagyis kivezetik mivel megszunt a transzparancia nincs mire befektetni. A masik hogy mi all e mogott az mar lehet akar tobb evre visszameno adatkozmetika stb. Akar buntetojogi kategoria. Egy cegnek meg illen helyzetben is jelenteni kollene mert akkor nem maradhat a tozsden foleg a tavalyi eredmenyeit. Hol van a felugyelet ? .
A legmagosabb vetelem 1600 vót de a fellovellésekkor realizaltam es alászálltam. Nyeresegekot zsebre vagtam kivéve azt a kisebb pakkot ami meg van. De abbúl is nyereseggel fogok kiszállni Most ez a papír az ertekenek 25% an forog.
Még több jármű fog leállni, ha
az NKH továbbra is akadályozza a vizsgáztatás folyamatát, mivel az új
járművezetők nem tudnak munkába állni, jogosítvány, GKI, és tacho kártya
nélkül. A régi sofőrök pedig lebetegszenek, vagy csak tele van a
hócipőjük a határzárak miatt és leállnak.
EGyetertek a piaci atszervezesel, en is errol irtam 1) csodbe vinni a mai mukodeskepetelen WABE-t 2)A vagyon felet eladni, akarmennyiert 3)Kozben a masik felebol, apportbol letrehozni a HungarySpedition nevu uj ceget, abba atvinni a szerzodeseket, 4)aztan a recovery vegen eladni ujra a tozsden 5100Ft/rv
Megérné felvásárlási ajánlatot adni a cég 51%-részére, azt 6-havi tőzsdei átlagáron lehet,azt hiszem. Valaki csak figyeli ezt,aki tőkeerős? A hiteltörlesztési moratórium az jó a Wabe-re nézve.
Almodj kiralylany, ha a WABE tobbsegi 51% resze, 8,5m db reszveny megveheto 5 Mrd-ert, es megse veszi meg senki, pedig az nagyjabol a camion flotta ertekenek cask 1/10 resze ? es 3600 komiont ingyen kap hozza ! , Miert nem? Senki nem latja a nagy built ? Meg ML-t sem erdekli? Hmmmmm, hol a nagy akvizitor? Ebreszto
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link