A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Érdekes, hogy mások kárának hogyan tudnak örülni egyesek. :-( Én már pl voltam beragadva és most is vagyok néhány papírnál, de egyáltalán nem vicces. Szép csendben tartsd meg magadnak szerintem az ilyen véleményeidet.
semmi probléma, ki fog derülni a speka miért vitte le. a cég stabil ,semmi hír. ki adja el 900 ft ért totál veszteséggel ,ez egy speka vagy van alapja majd kiderül. szerintem alap nélküli speka levitel zajlik.
nem is gondolkodtam ezen, veszteséges cégbe nem érdemes beszállni , TA alapon meg nincs fogódzó egyelőre, csak folyik le mint a takony ........ Hathor megpróbálta egy feltételezett zászlóra divergens indik mellett de az se jött be mutatom : https://www.tradingview.com/x/qYrufDuN
Van valakinek egy gyorstalpalója, hogyan lehet rsi-t számolni, vagy grafikont rajzolni 33%, 67%...stb szinteket számítani? 200 napos, 50 napos MA hullamokkal? :-)
Sziasztok, Létezik olyan, hogy a könyvben nem látszik vételi ajánlat valahol, közben pedig ott van láthatatlanul? Csak azért kérdem, mert a 20-as könyv alapján durva (15 perccel ezelőtti adat), amit látok. 6000 db eladással lemenne 700 alá az árfolyam. :-(
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link