csokasy@freemail.hu AIrj&aztán holnap adom a rendeset.:) Jó éjszakát!
Törölt felhasználó2005. 06. 08. 20:20
Nekem mindig,jó,ha,beszélh etek veled.Tanultam,olvas tam,stb.Az e-mail címed?Ha megtennéd,lekötelezn él.Addig is minden jót.És előre is köszönöm e kedves gesztusod.Tisztelett el:Gordongeko.
A Humettel kapcsolatban én is annyit tudok, mint te, de reméljük a legjobbakat. Ha jól vettem ki tájékoztatóból, az egy nyilt konferencia, akár egyedül is elmehetsz, de gondoltam össze is futhatnánk...:)
Törölt felhasználó2005. 06. 08. 16:08
Kezedet csókolom hogy vagy?Hogy június 20.-án?Miért ne.Sőt,hálás vagyok,hogy rám gondoltál.A könyvben hol tartassz?Figyelj csak egy kérdés,érdekel,a véleményed.Szerinted ez az ügy az APEH-al hogy fog zárodni?Én csak egy dolgot tudok igaz,az nem sok,hogy elöbb-utóbb most már vagy-vagy úgy le kell zárodnia.Kezedet csoklóm.És mégegyszer megtisztelő hogy rám gondoltál.
Hello Lennox! az Apechre megfelelő a hasonlatod... sőt, nagyon találó... de nekem mint öntudatos nőnek kötelességem ezen megsértődni!:) továb bi szép napot mindenkinek!;)
Ez az üzleti életben és a házaságban így van, ahogy Lennox_20 olyan szépen leírta. Csakhogy; az APEH nem egy vállalkozás, ahol az üzleti érdekek dominálnak, hanem egy szervezet, akinek az adóforintot be kell szednie. Itt nincs vagylagosság, feltételezés. Ha elengeded ezt akkor nem kell visszafizetned azt. Itt a feltételeket az APEH diktálja. Vegyük tudomásul, hogy az adó és az adó módjára beszedendő járulékok elsőbbséget élveznek ergo; a hivatalok is amelyek ezeket beszedik.A hivatalok élén egyszemélyi felelősséggel felruházott vezető áll, aki hoz egy döntést a rendelkezésre álló adatok alapján a törvények szellemében. Hiszem azt, hogy az államigazgatásban dolgozók egyre jobban képzettek és munkájukat a jogszabályi háttér ismeretében, esetleges szakértők bevonásával jogszerűen végzik. Mielőtt bárkiben felvetődne, nem az állami szférában ténykedem és utálok adózni, de... Széllel szembe? Minek ! Nem ér annyit!
Nézd, az APEH és a vállalkozók kapcsolatát egy olyan házassághoz tudnám hasonlítani, ahol mindig a nő mondja meg, hogy mi legyen. A nők ha a fejükbevesznek valamit, de közben rájönnek, ráébresztik őket, hogy az a valami totál hülyeség, már akkor is kitartanak az elhatározásuk mellett, csakazértis, büszkeségből és hogy megmutassák mennyire tudják irányítani a férjüket. Az APEH pedig mind közül a leghisztisebb, de pénzzel és hosszútávú üzleti kapcsolattal mindenkit észhez lehet téríteni. Nem egy szervezet a felelős ezért az egészért, hanem valaki az APEH-nél.
Visszavonja-e Az Apeh A Humet Csődegyezségének Megfellebbezését?