igen, akik rögtön ki is akarnak vezetni majd minket az unióból. Persze, tudom, az a mocskos unió, nincs is szükségünk rájuk, csak a rohadt pénzünket adják ide. Ami persze megillet minket, mert innen jóóóóval többet vittek ki, mint amit behoztak. Valahogy a Hofi vicc jut eszembe, mikor lemennek a pokolba és a magyarok üstjét senki nem védi... okkal
Szerintem egy lehetőség van arra, hogy a fidesz-maffiát elküldjük, ha az összefogásra szavazunk. Gyurcsány nekem sem a szívem csücske, de százszor kevésbé kártékony, mint orbán.
Amúgy ahhoz képest hogy a honlapon ilyenekre lehet szavazni hogy - ki a kedvenc uralkodód a Turul nemzetségből? - "melyik évben történt árpád vezetésével a honVISSZAfoglalás,? - "hogy hívták attila magyar nagykirály testvérét?" . Na ezek után azon lepődök meg hogy a mi hazánk nem 50% felett szerepel az itteni szavazáson.
Ez azért minden csak nem reprezentatív minta. Mint ammikor a Hír TV vagy az ATV tesz fel szavazásra bármit. Borítékolható az eredmény ha csak a célközönségedet kérdezed meg és a másik tábor elvétve találhat rá. . A 3000-es szám is max akkor ér valamit ha az reprezentatíve lefedné a teljes lakosságot. Még egy mondjuk Salgótarjáni választásból se tudnál rendes következtetést levonni az országos viszonyokra pedig az több 10.000 ember lenne mindenféle kornem és egyéb eloszlásban.
Vezet a Fidesz 2. Összefogás 3. Mi Hazánk