Viszont ha nincs CCCP akkor akár automatikusan megszünhetett volna.Vagy nem figyeltek rá, vagy a magyar kisebbség miatt tovább élt. De most már visszaélnek vele ukránok szervezetten. Bajnaiék már előkészitették a felmondást 2009-ben.
Éppen ezért kellett írnod a nem létező Orbántervről? Ha nem szembesítelek vele, azóta is itt őrjöngnél, hogy hazudik az Orbán és éppen te fogtad meg a hazugságát! Nekem nem leesett, hanem az értelmetlen Orbánozásodat lepleztem le!
Állnyugdíjak na milyen könnyű elhytetni!! Mérhetetlen írigység az első!! Aztán Gyurcsányi szolgál errenézve megfogható Bizonyítékkal, úgyanmár röhely az egész!!! Azonnal kitennék azt a HAMIS, NEM VALÓS FELVETT BEISMERT IGAZOLÁST.. Senki nem gondolkodik ítt komolyan!!!
Az Orbán emberségből jelesre vizsgázott! Az hogy neked ez árulás, az a legtisztább meg nem értésedről árulkodik és a propaganda elemi része, hogy összemosni a jót, az elkerülhetetlen UNIOs politikával. És most meglépted a elkerülhetetlen jótettet egy orbitális kampányhazugsággal! Talán a dróton rángatást, ha nem vonatkoztatnád el magadtól, azzal érthetőbb lenne az ellenszenved!! - A kettős mércét már megszoktuk, nálad természetes!
Persze ami hamis azzal kellene előállni ukrán(nyugdíjas) témába Bizonyíték nincs ezerrel lehet mellé beszélni!! Hamis munkaadó Igazolás hát ez azé éxtrém!! 2-t tanú elég hozzá megdőljön!!
Nekem is rendben lenne, ha az alátámasztás az nem a linkelt "anyagok" ismételgetése lenne, hanem a saját szavaival és nem a linkekre való hivatkozásaival és másolásával lenne tele! - Na és a tények! Attól, hogy linkelt az a "tény" nem biztos, hogy azzal kell alátámasztani a mondanivalót! -ny nick tényeivel sokszor, nagyon sokszor az a gond, hogy nem ellenőrzött és valaminek a sajátságos, egyéni vagy (hirportál) magyarázatával szolgál! Egyszóval meg(le)győzhetetlenek a "tényei"! Hát ezzel lenne leginkább szaván fogható! És miért ne lehetne szaván fogni?
Hogy a bánatba tudják megszűntetni mikor Szu(CCCR) nincs már Nem is az ukránoknak szólt a korábbi (1962)megállapodás/szerződés!! Európai Un tagjává válik Ukrajna akkor lesz aktuális!! Aztán most erre rárepülnek Mikor még meg volt a SZU akkor kellett volna lezárni!! Simán elmentek mellette.Bocs elnéztek felette!!
Veszélyes az Orbán-terv