Kevered a szezont a fazonnal! Ekkora értetlenséggel ne haragudj de nem lehet mit kezdeni! Elveszíted a realitásérzékedet, ha csak a saját számaiddal mesterkedsz! STOP!STOP! STOP!
"Nekem most ugyanolyan választ adtál, mint akiről azt feltételezed, hogy "mekkora öngól ez a topik" és nem tudja megmagyarázni?" A kérdőjel alapján ez egy kérdés. A válaszom az, hogy nem.
Hát a te tükrödet nézve tényleg hazugságokat látok csak! Miért olyan nehéz ezt felfognod? Itt csupa értelmes ember szeretne vitázni és semmibe veszed őket! Hát ezt kapod érte! A kritikát a munkádról!
Fidesz egyenleg menekült/migráns ügyben: . - Sok 100/1000 bűnöző - ÁLLAMPOLGÁRSÁG . - 20000 Rogán migráns - VÉGLEGES LETELEPEDÉSI ENGEDÉLY + jog az állampolgársághoz is . - összesen 4000, csak tavaly 1300 menekült - MENEKÜLT, ill. OLTALMAZOTTI STÁTUSZ . Mindez az Orbán-terv része. STOP ORBÁN!
Ezeket a pontokat ezerszer átbeszéltük! Neked nem volt még mindig elég! Mondtam, hogy az előadásod már unalmas! Ha ennyire hiányzik az ismételgetésed, hát keress egy másik topikot, ahol még nem ismerik ezeket a linkeléseidet! Nem tudsz bocsánatot kérni, ha kérik! Nem tudsz vitatkozni, csak propaganda anyagokat másolgatsz!
Pal! Nekem most ugyanolyan választ adtál, mint akiről azt feltételezed, hogy "mekkora öngól ez a topik" és nem tudja megmagyarázni? - Nem kell magyarázni, mert a címe alapján eldönthető, hogy öngólt lőtt-e a topikgazda! Szeretne Orbánterveket szövögetni, de semmi érdekes nem sült ki belőle, mindössze annyi, hogy az Orbán emberségből jelesre vizsgázott, de a topikgazdának ez nem tetszik és igyekszik az Orbánt ezzel is lehetetlenné tenni! Nem csak az Orbánt, de pl. engem sem lehet ilyen átlátszó -pny féle Orbántervekkel egybemosni! Jó lenne, ha nem a te tisztességedre menne ki ez a vita! Jó étvágyat és szelíd "morgolódást"!
Azt mondta ez a topik egy tükör a Soros tervre.Hozzáteszem eddig is nyilvánvaló volt,hogy nyelő tisztában van a Soros terv létezésével,csak az érdekei nem engedték,hogy bevallja,most megtört a jég :) .
Olyan felesleges kifogásolni/rugózni!! nevezzem ezt az űgyet ""lopásnak"" AKKOR LE KELL LEPLEZNI!! Indok kell nagyon erős!!! -BELESZALADNAK ANNYI... Már alá is van támasztva!! Annyi de annyi a mendemonda..
Baj van a tényeiddel Mister -pny nick! Már megint kijelentettél "valamit" amit csak hazugságként lehet kezelni! Máris dicsőíted mit találtál ki, kínodban!
bocsánat megvalósítás MENT VOLNA?!?! ment volna?! Ennek aztán a jogi képviseletét megtalálni??!! kérdés, kérdés hátán.. Na ott bújnak ki ahol nem szégyelnek Nem volt leválasztva államokra Nem volt még akkor 1962-ben Önálló ukrán államMindenki a nagy Szovjetúnióhoz tartozott Magyarország se volt Magyarország(magyarnépköztársaság)!! Egybe voltak Szu-val!! Nehéz dió, Megállapodás SZU-nak LETT MEGADVA!!
ha tudod, fogd a szaván. én ilyeneket nem nagyon látok, inkább olyanokat, hogy bejön valaki, azt mondja, mekkora öngól a topic, megkérdem miért, aztán nincs válasz. vagy ha van, az meg hülyeség. csak egy példa, ha már a tényeknél tartunk. de nem fogok nagyon ezen izmozni, megyek és összedobok egy kis kaját inkább
Veszélyes az Orbán-terv