Veres János, a miniszterelnök által felkért pénzügyminiszter-jel ölt újságírói kérdésre reagálva kifejtette: "nem szégyenlem azt a vagyont, amelyet édesapám halála miatt megörököltem, ha emiatt támadnak engem, akkor támadjanak nyugodtan." Az örökölt földterületek részletes bemutatása miatt hosszabb Veres vagyonbevallása.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=53108
Én nem csak azt nem tudom, hogy aközben mire gondolnak...
Törölt felhasználó2005. 04. 18. 16:15
néhány kérdésre érdekel a válasz, ha már Veres János reflektorfénybe került: . * Miből és mikor vagyonosodott az öreg Veres? . * Mennyi az államtitkári fizu? azaz a havi 850 ezren felül mennyi a fix negyedéves jutalom? . * Honnan való a 111 millió forint készpénz? . Megjegyz em ugyanakkor, hogy első látásra korrekt hogy ilyen vagyont maga neve alatt tüntet fel és nem színleli a "közételvalót". Második olvasatban viszont az jut eszembe, hogy milye lehet valójában, ha ennyit bevall? Tán' kiderül. . Végül legyen szabad megemlítenem számomra a jelenkor politikájának egyik legtragikomukusabb mozzanatát. Gyurcsány, Veres és társaik legutább múlt héten énekelték együtt: "Föl-föl ti rabjai a Földnek, föl-föl te éhes proletár..." Egésze n egyszerűen nem tudom, hogy közben mire gondolhatnak...
meg kell kaparni a bizottságosdit, melyikben volt benne..... arcpirító ,a szoci 'kisember'merjünk baloldalinka lenni kormány tagjai multimilliomosok.... . mi az a Monéta Kft?
tételezzük fel, hogy élete során eddig végig szerény bruttó 1.100.000 forintot keresett (talán nem tévedünk, ha a mostani fizetését tekintjük a csúcsnak). Az adók, az illetékek után hogyan is lehet ennyi kp és egyéb pénzügyi befektetése valakinek? Az öröklésen kívül ha jól látom, több tízezer m2 telekvétel is volt... ezek a pártpolitikusok... n o mindegy, gondolom az APEH ezek után pláne nem fog a körmére nézni.
Szerencsétlen mennyit adózott már élete során! Én nekem csak 2 k.. ingatlanom van, ami után rengeteg illetéket fizettem, képzelem ő mennyit... 111 millió bankbetét? Ge--re nem ért a pénzhez...Úgy érzi ez az egyetlen megtakarítási forma, plusz rávette néhány biztosítási ügynök, hogy perkáljon mán nekik is... Nekem is van biztosításom, de én azt látom, hogy szarabbnál szarabb hozamokat hoznak...
Veres János indoka a hosszabb vagyonbevallásra - "támadjanak nyugodtan"
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=53108