Nos hát akkor visszavonom, hogy szerintem kivel vagy azonos, lehet, hogy mégsem, bár láttam már én olyat is, aki magával levelezett. Érdekes ország ez...
Két és fél milla? Nem sok az egy kicsit? A civil szervezeteket kik lehetetlenítik el, kik karaktergyilkolnak le mindenkit, aki csak kinyitja a száját vagy megmozdítja a kisujját?
A jelenlegi rendszert a Fidesz kifejezetten ugy szabta, hogy ha van egy dominans ero, akkor az nagyon jol jarjon. Mit tesz Isten, ez eppen a Fidesz mostanaban, es valoban nagyon jol jar." Pontosan így tett az MSZP-SZDSZ koalíció az önkormányzati választás megreformálásakor. A FIDESZ azt másolta le, kicsi módosítással. Amennyiben csak 30 % a FIDESZ támogatottsága akkor a mostani rendszerben bármikor nyerhet az ellenzék 2/3 -al. Miért nem élnek az összefogás lehetőségével?
Végre egy politikus aki az ország érdekeit nézi és nem a hatalmat akarja! Hát már mindenki a politikusokat fikázza? Helyes! A politikus az országházban üldögél és a nemzet sorsáról gondolkozik. Többnyire csak üldögél.
Ez az ország még mindig jó termőtalajjal rendelkezik, bár a bánátihoz hasonló már nincsen. De még mindig megterem a dudva, muhar, ilyen Szili Katalin féle nemmondommilyenemberek, meg a torkosbrrrrrz-vazsmegyei-deszkaatyafifaszi féle nickek, bár ez a három szerintem ugyanazt a fidesznyik bér....et takarja...
Rosszul látod! Az ISTEN megmutatta a magyaroknak háromszor is, hogy mire számíthat ha nem nemzeti kormányt választ!!!!! Három a magyar igazság! Remélem tanultunk belőle, és soha többet liberálisok!
Azzal nem vitatkozok, hogy a leadott szavazatok alapjan igy lett volna-e. De, egyreszt, aligha lett volna ketharmada. Masreszt, mas rendszerben maskepp viselkedik a szavazopolgar. Alacsonyabb bejutasi kuszob, kisebb arány az egyeni jelolteknek, tobb a listaknak - mas eredmenyt (nem feltetlenul vegeredmenyt, hanem szavazat szamot) hozna. Az is lehet, hogy ezzel is a Fidesz kapna a legtobb szavazatot, sot, akár mandatumot is, de mondjuk, nem lenne tobbsege, es ellenzekbe szorulna ... Mindenesetre, nyitottabb lenne a verseny. A jelenlegi rendszert a Fidesz kifejezetten ugy szabta, hogy ha van egy dominans ero, akkor az nagyon jol jarjon. Mit tesz Isten, ez eppen a Fidesz mostanaban, es valoban nagyon jol jar.
Végre egy politikus aki az ország érdekeit nézi és nem a hatalmat akarja!